ΑΟ Καρυάς – Αναγ. Αχερουσίας 8-0

Σε ένα παιχνίδι που δεν προσφέρεται για ιδιαίτερη κριτική, σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο Σφακιωτών, ο ΑΟ Καρυάς επικράτησε της Αναγέννησης Αχερουσίας εύκολα, όπως δείχνει και το τελικό σκορ 8-0. Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Αλέξανδρου Βλασσόπουλου, εκμεταλεύτηκε το στραβωπάτημα του ΠΑΣ Πρέβεζα και πέρασε στην 2η θέση.

Τα γκολ της ομάδας του Αλέξανδρου Βλασσόπουλου πέτυχαν οι Σταματέλος (14΄, 21΄, 70΄), Χότζα (17΄, 34΄, 62΄), Μακρυμανώλης (65΄), και Καββαδάς (80΄).

Διαιτητής: Πάτσης

Βοηθοί: Κατσαμπίρης-Κολίτσης

ΑΟ Καρυάς (Αλέξανδρος Βλασσόπουλος): Βενέτης, Βλάχος Σ. (50΄Σάντας), Gjolena, Χαλκιόπουλος, Παπαδόπουλος (41΄ Χαγιάννης), Βλάχος Α. (66΄Γιαπλές), Σταματέλος, Ναζεράι (60΄Μακρυμανώλης), Χότζας, Ορφανός, Καββαδάς.

Αναγέννηση Αχερουσίας (Αδάμ Βασιλάκης): Τσαβέλης Δ., Τάσσης, Μπαρκαμπάς, Μπράγκας, Γεωργίου, Τσαβέλης Σ. (55΄ Κοντοδήμας), Φαρμάκης (63΄Νάκος), Παππάς, Τζίμας (75΄Νάστας), Τσάβος, Λουκούμης.

www.sportime24.gr

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΡΘΡΑ

Ζητάει προσωπικό το Monato στο Κάθισμα(pics)

Άτομα για να στελεχωθεί το προσωπικό της καλοκαιρινής σεζόν, σε ένα ευχάριστο και ιδανικό περιβάλλον, ζητάει η επιχείρηση του ΜΟΝΑΤΟ στο ΚΑΘΙΣΜΑ. Οι ειδικότητες που