Τηλυκράτης: Σήκωσε το πρώτο!!!

Την πρώτη κούπα της χρονιάς σήκωσε ο Τηλυκράτης εναντίον του Εθνικού Φιλιππιάδας, για το κύπελλο της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας και αν τον νικήσει και στις 24/3 στην έδρα του, τότε θα κάνει το νταμπλ και θα διεκδικήσει τις πιθανότητές του για την άνοδο στην Β΄ Εθνική. Σκόρερ για τους “κυανέρυθρους” ο Καββαδίας, που βγήκε και MVP της αναμέτρησης και ο Γκίκα.

Το παιχνίδι δεν είχε πολλές φάσεις και ποιοτητικά ήταν κάτω του μετρίου. Ο Τηλυκράτης, είχε την κατοχή της μπάλες και λίγες καλές στιγμές, σε αντίθεση με τον παθητικό ρόλο του Εθνικού. Ενώ, το πρώτο γκολ ήρθε, με μια έμπνευση του Καββαδία στο 32΄ λεπτο, που έκανε κούρσα με τη μπαλα στα πόδια λίγο κάτω από το κέντρο, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και σκόραρε. Έτσι, η ομάδα του Ανδρέα Παντζιαρά, πήρε το προβάδισμα από νωρίς, που του έδωσε μαξιλαράκι ασφαλείας και να διαχειριστεί όπως ήθελε το παιχνίδι και χωρίς άγχος.

Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε. Πάλι ένα παιχνίδι με πολύ δυνατές μονομαχίες στο χώρο του κέντρου και το μόνο που κρατούσε τους θεατές να το παρακολουθήσουν ήταν το εύθραυστο 1-0 των “κυανέρυθρων”. Στο τελευταίο δεκάλεπτο και συγκεκριμένα, στο 84΄ ο Μαλλάτος, βρέθηκε μόνος του στη μεγάλη περιοχή, αλλά το σούτ που έκανε απέκρουσε ο Ιασωνίδης με τάκλιν, στην μεγαλύτερη στιγμή του Εθνικού. Αλλά ένα λεπτό, αργότερα ο Γκίγα έφυγε μόνος του από το χώρο του κέντρου και πλάσαρε ιδανικά τον πρώην τερματοφύλακα του Τηλυκράτη, κάνοντας το 2-0 και σφραγίσε την κατάκτηση του κυπέλλου από τους “κυανέρυθρους” και πρωτοπόρους της Γ΄ Εθνικής.

Διαιτητές: Σπυράκος Α. – Βοηθοί: Φραγκούλης Π., Μαυροκεφάλου Ε.
4ος Διαιτητής:
Ρούσσος Γ.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ( ΝΙΚΟΣ ΛΑΠΠΑΣ): Τσάκαλος, Χρήστου, Σαράντης, Παπαρούνης(82΄ Λέντζος), Μανιώτης, Δημούλας, Κούσης, Σιδηρόπουλος, Σιώρος, Καρασκούνης(70΄ Τσάπι)

 ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ (ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΝΤΖΙΑΡΑΣ): Τρανουλίδης, Τσελάϊ(24΄λ.τ. Περιστέρης), Βασίλας(87΄Λογαράς), Μπουρδούβαλης, Ιασωνίδης, Καββαδίας(88΄ Παπακωσταντής), Μπαλογιάννης, Κτενάς, Γεωργάκης(70΄Γκίκα), Καταγής, Καλογερής.

 

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ| Παρελθόν ο Πετσίνης από τον Απόλλων Πάργας

Η διοίκηση του Απόλλωνα Πάργας ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Πετσίνη. Αναλυτικά: Ο Απόλλων Πάργας ανακοινώνει την κοινή συναινέσει