Πανλευκάδιος: Ραντεβού με τη….Β΄Εθνική τα κορίτσια (photos)

Η γυναικεία ομάδα του “ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟΥ’’ για πρώτη φορά στα αθλητικά δρώμενα της Λευκάδας έφτασε στον τελικό και διεκδικεί να πάρει το πρωτάθλημα στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ.

Την Κυριακή 18 Μαρτίου 2018 στις 15:00 τα κορίτσια του ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟΥ θα παίξουν κόντρα με την ομάδα της ΣΕΙΡΗΝΑΣ Γρεβενών στο γήπεδο της ΕΠΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ. Η νικήτρια ομάδα θα αγωνίζεται την νέα ποδοσφαιρική χρονιά στη Β΄ ΕΘΝΙΚΗ.

Ο ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟΣ απευθύνει κάλεσμα στους φίλους των ”κοκκινόμαυρων’’ να στηρίξουν την γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου, η οποία, αν μη τι άλλο, το δικαιούται και όσοι μπορούν, οφείλουν να το πράξουν, στην τελική φάση για την κατάκτηση του ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.

Για να φτάσει να διεκδικεί το πρωτάθλημα και την άνοδο στη Β΄ Εθνική, οι παίχτριες του κ. Βακουφτσή, επικράτησαν στην Κέρκυρα της τοπικής ομάδας με σκορ 2-0 με σκόρερ τις Μανωλίτση Χριστιάνα και Γκίνη Αλεξάνδρα.

Η Σεριήνα Γρεβενών που θα είναι ο αντίπαλος στον τελικό, επικράτησε με 2-0 του Κεραυνού Θεσπρωτικού.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου – 2ος Καλλιγώνιος Δρόμος

2οςΚαλλιγώνιος Ημιμαραθώνιος   Ο 2οςΚαλλιγώνιοςΗμιμαραθώνιος και οι παράλληλοι αγώνες (9χλμ, παιδικός 1 χλμ και 1000μ SpecialOlympics)πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία στη Λευκάδα στις 24 Μαρτίου 2024