Νίκη Λευκάδας: Σπάνιο επίτευγμα για Νίκο Δουβίτσα

Από χθες το απόγευμα ο προπονητής της Νίκης Λευκάδας, έχει στην κατοχή του ένα σπάνιο ρεκορ. Ένα ρεκόρ που φαντάζει αξεπέραστο και αυτή την στιγμή είναι σίγουρα μοναδικό. ΄Ενα επίτευγμα πέρα από κάθε φαντασία. είναι ο άνθρωπος που σαν παίχτης έχει πάρει μέρος σε αγώνα με 4 παρατάσεις και σαν προπονητής σε αγώνα με 6 παρατάσεις!!!!

Σίγουρα, αν έλεγαν στο Νίκο Δουβίτσα μόλις ξεκίνησε την καριέρα του θα έχει πάρει μέρος σε παιχνίδι 4ων και 6 παρατάσεων, θα έβαζε τα γέλια.

Για να πάρουμε από την αρχή την Ιστορία, που όπως έγραψε το sport24.gr θα διηγείται μέχρι στα εγγόνια του, ο νεαρός προπονητής, αγωνίστηκε στο ματς Δόξα Λευκάδας – ΟΦΗ (31 Οκτωβρίου 2010), το οποίο κρίθηκε μετά από τέσσερις παρατάσεις υπέρ της ομάδας της Κρήτης με το χορταστικό 113-119.

Και φτάσαμε στο χθες. Κυριακή 4 Μαρτίου 2017, σε αγώνα για την 17η αγωνιστική απέναντι στη Δάφνη Αγ.Δημητρίου, να κοουτσάρει την ομάδα του, τη Νίκη Λευκάδας σε αγώνα 6 παρατάσεων(70 αγωνιστικών λεπτών δηλαδή), που στο άκουσμα της σαν είδηση, από μόνη της σε αφήνει με το στόμα ανοιχτό.

Φώτο του Νίκου Δουβίτσα από εκείνο το παιχνίδι:

Φώτο από το χθεσινό παιχνίδι(Πηγή: aromalefkadas.gr):

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ| Παρελθόν ο Πετσίνης από τον Απόλλων Πάργας

Η διοίκηση του Απόλλωνα Πάργας ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Πετσίνη. Αναλυτικά: Ο Απόλλων Πάργας ανακοινώνει την κοινή συναινέσει