Νίκη Λευκάδας: Σημαντικό παιχνίδι για την 4η θέση.

Την τέταρτη της βαθμολογίας Δάφνη Αγίου Δημητρίου υποδέχεται η πέμπτη Νίκη Λευκάδας στο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης μας την Κυριακή 4/3 και ώρα 13:00, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Α1 Μπάσκετ Γυναικών.

Μετά την οριακή ήττα από τον Φάρο Κερατσινίου η ομάδα μας θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα κόντρα στο σύνολο του Αντώνη Μπουμπού, που κάνει και φέτος μια πολύ αξιόλογη πορεία στην Α1. Ο αγώνας είναι πολύ σημαντικός και σε περίπτωση νίκης η ομάδα μας επανέρχεται δυναμικά στη διεκδίκηση της τέταρτης θέσης και της εισόδου της στα play-off

*To Σάββατο 3/3 και ώρα 14:00 θα διεξαχθεί ο αγώνας των Παγκορασίδων μας (Μίνι 2004) κόντρα στην Γ.Ε. Αγρινίου στο Κλειστό Γυμναστήριο για τη 2η αγωνιστική του Νότιου Ομίλου της ΕΣΚΑΒΔΕ.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24