Πανλευκάδιος – Ερμής Αμυνταίου 1-1

Ένας Πανλευκάδιος με ατσάλινη θέληση, κόντραρε στα ίσια τον Ερμή Αμυνταίου στην Λευκάδα και με το 1-1 κράτησε ζωντανές τις ελπίδες του για παραμονή στην Γ΄ Εθνική

Το φιλμ της αναμέτρησης

10′ Πρώτη φάση για το Πανλευκάδιο  από τα αριστερά από τον Κολοβό με δυνατό σουτ αλλά τίποτα σημαντικό.

13′ Απάντηση του Ερμή με τον Ηλιάδη να κάνει καλό σουτ έξω από την περιοχή αλλά ο Καραπιπέρης μπλοκάρει την μπάλα σταθερά.

22′ Φάουλ έξω από την περιοχή για τον Ερμή, σέντρα από τον Ηλιάδη αλλά ο βοηθός υποδεικνύει οφσάιντ.

28′ Μετά από αρκετές κόντρες έξω από την περιοχή του Καραπιπέρη ο Αμαραντίδης  κάνει ένα  δυνατό σουτ αλλά πάνω στον τερματοφύλακα.

33′ Σέντρα στην μικρή περιοχή αλλά ο Πέρεζ δεν εκμεταλλεύεται σωστά  την απροσεξία των αμυντικών του Ερμή.

34′ Καλή συνεργασία του Τσορλίνη με τον Μαυροματίδη να μπαίνει στην περιοχή αλλά τελευταία στιγμή ο αμυντικός κόβει την φάση πριν το σουτ.

35΄Ο τερματοφύλακας του Ερμή κάνει κακή έξοδο, χάνει την μπάλα από τα χέρια , ο Κολοβός κάνει το σουτ αλλά η μπάλα με άδειο τέρμα βγαίνει άουτ.

45΄Χαμένο πέναλτι από τον Κατσόλι. Το κερδίζει ο ίδιος άλλα ο Περπερίδης κρατάει το 0-0 .

53′ Γκολ του Μαυροματίδη έπειτα από σέντρα από τα αριστερά που περνάει στην καρδιά της άμυνας και μόνος του με τον τέρμα βάζει ένα εύκολο γκολ.

55΄ Άλλη καλή ευκαιρία με τον Χαιτιδη να κάνει σουτ στην κίνηση στο πρώτο δοκάρι αλλά η μπάλα βγαίνει ελάχιστα έξω.

75′ Κόρνερ για τον Ερμή στα δεξιά με μακρινή σέντρα στο δεύτερο δοκάρι που βρίσκεται ο Μαυροματίδης ο οποίος κάνει μια σέντρα-σουτ που παραλίγο να καταλήγει στα δίχτυα.

80′ Ο Κατσόλι είναι αυτός που μετ το χαμένο πέναλτι σκοράρει για τον Πανλευκάδιο και αφιερώνει το γκολ στον προπονητή του. Όλη η φάση ξεκινάει με τον Αργυρό που κάνει μια καλή σέντρα στην μικρή περιοχή, κεφαλιά του Κολοβο προς τα πίσω που βρίσκεται ο Κατσόλι ο οποίος έχει εύκολο έργο και την στέλνει στα δίχτυα.

Το τελευταίο δεκάλεπτο ο Πανλευκάδιος προσπαθεί να βρει και δεύτερο γκολ αλλά δεν τα κατάφερε. Τελικό σκορ 1-1.

Πανλευκάδιος : Καραπιπέρης , Κοκόλης Χρ. , Ιωακεμίδης , Βλάχος( 59′ Γκανάρας) , Γουριώτης , Φλούδας(59′ Καρρας ) , Πέρεζ (59′ Αργυρός) , Δημητρίου(72′ Καρέλης ) , Κολοβός , Μουχερίδης , Κατσόλι

Ερμής Αμυνταίου :Περπερίδης , Πασχαλίδης , Γιορετσίδης(83′ Δόνες) , Παναγιωτίδης , Κλαζόγλου , Αμαρτλίδης , Τριανταφύλλου , Τσορλίνης , Μαυροματίδης , Χαϊτίδης , Ηλιάδης (71′ Σωτηριάδης )

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη τύπου του τελικού κυπέλλου(Photos)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Ένωσης, η προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου, με κύριο και μοναδικό θέμα της το τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας, που θα πραγματοποιηθεί