Τηλυκράτης: Επιστολή σε ΕΠΟ και ΚΕΔ, για θέματα διαιτησίας

Επιστολή διαμαρτυρίας για την διαιτησία απέστειλε στην ΕΠΟ και την ΚΕΔ  η ομάδα του Τηλυκράτη Λευκάδας με αφορμή τις διαιτησίες στα παιχνίδια του.

Αναλυτικά η επιστολή του Τηλυκράτη Λευκάδας:

A.O.N. ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ

Α.Μ. 6031

Ε.Π.Σ. ΠΡΕΒΕΖΑΣ-ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΠΡΟΣ : ΕΠΟ, ΚΕΔ

Αξιότιμοι κύριοι,
Με την παρούσα αναγκαζόμαστε δυστυχώς, για πρώτη φορά στην 90χρονη ιστορία του Τηλυκράτη Λευκάδας, να εκφράσουμε την έντονη δυσαρέσκειά μας για την αντιμετώπιση, που τυγχάνει η ομάδα μας ,από την πλευρά της διαιτησίας, στα τελευταία παιχνίδια, (Γ Εθνικής, 3ος όμιλος ).
Δυστυχώς, κρίσιμα σφυρίγματα διαιτητών, που είναι πάντα εις βάρος του σωματείου μας, μας έχουν οδηγήσει στο σημείο να μην τα θεωρούμε ‘’επαναλαμβανόμενες συμπτώσεις’’.
Χαρακτηριστικά να αναφέρουμε:
Στο εκτός έδρας παιχνίδι μας με τον Αμφίλοχο, (τελικό σκορ 1-0), ο διαιτητής κ. Πάνου (Ηπείρου), μετά από υπόδειξη του επόπτη, ακύρωσε γκολ από απευθείας εκτέλεση φάουλ. Το video αδιάψευστος μάρτυρας, και στην διάθεση σας.
Στο εκτός έδρας παιχνίδι μας, με τον Αστέρα Παραποτάμου (τελικό σκορ 1-1), ο διαιτητής κ. Γκιάκος, (Αιτ/νίας), μέτρησε γκολ εις βάρος μας, το οποίο πέτυχε αντίπαλος χρησιμοποιώντας και τα δύο του χέρια. Το video αδιάψευστος μάρτυρας, και στην διάθεση σας.
Στον πρόσφατο εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανλευκάδιο, (τελικό σκορ 0-0), ο διαιτητής κ. Μπαϊλης, (Πρεβέζης-Λευκάδας), αρνήθηκε πέναλτι στην ομάδα μας, που δεν είδε μόνο αυτός στο γήπεδο. Το video αδιάψευστος μάρτυρας, και στην διάθεση σας.
Αξιότιμοι κύριοι,
Σεβόμενοι το άθλημα, τους φορείς, τους φιλάθλους μας, αλλά κυρίως σεβόμενοι την ενενηντάχρονη ιστορία του συλλόγου, είμαστε αποφασισμένοι να προστατέψουμε με κάθε τρόπο την ομάδα μας.
Σας θέτουμε προ των ευθυνών σας και σάς καλούμε να πράξετε τα δέοντα, έτσι ώστε να κερδίζει η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο.
Δεν ζητάμε υπέρ ημών διαιτησίες, ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ όμως, ίση και δίκαιη μεταχείριση.

Το ΔΣ

 

                                          Λευκάδα 13/02/2018

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ| Παρελθόν ο Πετσίνης από τον Απόλλων Πάργας

Η διοίκηση του Απόλλωνα Πάργας ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Πετσίνη. Αναλυτικά: Ο Απόλλων Πάργας ανακοινώνει την κοινή συναινέσει