Τηλυκράτης: Χωρίς Γραμματικόπουλο στο “ματς της χρονιάς”

Χωρίς το βασικό επιθετικό του “όπλο” θα παραταχθεί ο Τηλυκράτης στο πολύ σπουδαίο εκτός έδρας ματς με τον πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα, Μακεδονικό Φούφα.

Ο παίκτης που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στο ματς της Κυριακής με τον Παλλευκάδιο δεν είναι άλλος από τον Γιώργο Γραμματικόπουλο. Ο έμπειρος παίκτης που είχε δεχτεί την πρώτη κίτρινη της σεζόν στο ματς του πρώτου γύρου με τον Παλλευκάδιο, “κιτρινίστηκε” και στα ματς με Θεσπρωτό και Παραπόταμο. Η κάρτα με την οποία συμπληρώθηκε το “καρέ”, θα του στερήσει την συμμετοχή του από έναν αγώνα. “Τον αγώνα της χρονιάς” όπως χαρακτηρίζεται από πολλούς που υπό προϋποθέσεις μπορεί να κρίνει την πρωτιά στον όμιλο.

Ο Ανδρέας Παντζιαράς καλείται να πλέον να “ζυγίσει” όλες τις υπάρχουσες λύσεις ούτως ώστε να πάρει όσο περισσότερα μπορεί από τον αντικαταστάτη του Πατρινού επιθετικού σε ένα ματς-πρόκληση για κάθε ποδοσφαιριστή.

Πηγή: www.lefkadaweb.gr

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24