Δουβίτσας: «Παίξαμε μεστά και ώριμα»

Απόλυτα ικανοποιημένος έμεινε ο Νίκος Δουβίτσας από την εμφάνιση της Νίκης Λευκάδας στον εκτός έδρας αγώνα της με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Οι νησιώτισσες πέρασαν από τη μαγνησιακή πρωτεύουσα και έφθασαν στις εφτά νίκες σε δεκατέσσερις αγώνες τους στην Α1 Γυναικών, με τον προπονητή τους να τονίζει μετά το ματς στην επίσημη ιστοσελίδα τους: «Ο αγώνας για εμάς ήταν πολύ κομβικός, καθώς όλες οι ομάδες πλην Παναθλητικού είχαν περάσει από τον Βόλο, με τον αντίπαλο όμως να είναι βελτιωμένος και να έχει κάνει πολύ καλές εμφανίσεις στα τελευταία ματς. Όπως σε όλα τα παιχνίδια η ομάδα προετοιμάστηκε πολύ καλά και παίξαμε ένα μεστό και ώριμο παιχνίδι».

Αναφέρθηκε και στη διακοπή του ελληνικού πρωταθλήματος, εξαιτίας της συμμετοχής της Εθνικής Ελλάδας Γυναικών στα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2019, γεγονός που δεν τον ευχαριστεί ιδιαίτερα: «Όπως και στον πρώτο γύρο, έτσι και τώρα υπάρχει η διακοπή για την Εθνική, που αυτό εμάς δεν μας βολεύει ιδιαίτερα. Θα δουλέψουμε όπως σε κάθε διακοπή για τη δύσκολη συνέχεια. Καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό Βόλου».

www. basketa.gr

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη τύπου του τελικού κυπέλλου(Photos)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Ένωσης, η προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου, με κύριο και μοναδικό θέμα της το τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας, που θα πραγματοποιηθεί