Γ΄ Εθνική: Φωνάζει για διαιτησία & φιλοξενία ο Τηλυκράτης

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Τηλυκράτης με αφορμή τον χθεσινό αγώνα με τον Νέο Αμφίλοχο. Οι πρωτοπόροι του ομίλου διαμαρτύρονται τόσο για τη διαιτησία όσο και για τη φιλοξενία που έτυχαν στο χθεσινό παιχνίδι.

Αναλυτικότερα:

«Παρά το αρνητικό αποτέλεσμα της συνάντησης με τον Αμφίλοχο για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής ο Τηλυκράτης συνεχίζει να βρίσκεται μόνος στην κορυφή της βαθμολογίας και σε τροχιά τίτλου. Επιεικώς απαράδεκτη ήταν η διαιτησία του αγώνος που εν μέρει διαμόρφωσε το αποτέλεσμα.

Αρνητική έως απαράδεκτη ήταν η φιλοξενία του Αμφίλοχου και των φιλάθλων του με συνεχείς ύβρεις και ακατανόμαστες εκφράσεις ενάντια στους παίκτες τους προπονητές και φιλάθλους του Τηλυκράτη. Ουδεμία προσπάθεια έγινε από τον πρόεδρο ή τους υπευθύνους της διοίκησης του Αμφίλοχου να ανατρέψουν αυτήν την εικόνα παρά την άψογη φιλοξενία που έτυχαν στην συνάντηση του 1ου γύρου στην Λευκάδα».

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24