Γ΄ Εθνική: Φωνάζει για διαιτησία & φιλοξενία ο Τηλυκράτης

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Τηλυκράτης με αφορμή τον χθεσινό αγώνα με τον Νέο Αμφίλοχο. Οι πρωτοπόροι του ομίλου διαμαρτύρονται τόσο για τη διαιτησία όσο και για τη φιλοξενία που έτυχαν στο χθεσινό παιχνίδι.

Αναλυτικότερα:

«Παρά το αρνητικό αποτέλεσμα της συνάντησης με τον Αμφίλοχο για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής ο Τηλυκράτης συνεχίζει να βρίσκεται μόνος στην κορυφή της βαθμολογίας και σε τροχιά τίτλου. Επιεικώς απαράδεκτη ήταν η διαιτησία του αγώνος που εν μέρει διαμόρφωσε το αποτέλεσμα.

Αρνητική έως απαράδεκτη ήταν η φιλοξενία του Αμφίλοχου και των φιλάθλων του με συνεχείς ύβρεις και ακατανόμαστες εκφράσεις ενάντια στους παίκτες τους προπονητές και φιλάθλους του Τηλυκράτη. Ουδεμία προσπάθεια έγινε από τον πρόεδρο ή τους υπευθύνους της διοίκησης του Αμφίλοχου να ανατρέψουν αυτήν την εικόνα παρά την άψογη φιλοξενία που έτυχαν στην συνάντηση του 1ου γύρου στην Λευκάδα».

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Ο “έμπειρος” Θρίαμβος…και ο “πρωτάρης” Ερμής

Κανάλι και Λούρος διασταυρώνουν τα…”ξίφη” τους την Κυριακή 21/4 και ώρα 16.30μμ στο Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας “Αθανασία Τσουμελέκα” για το κύπελλο της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας. Και