Νίκη Λευκάδας: Με Εσπερίδες εκτός

Κόντρα στη φορμαρισμένη ομάδα των Εσπερίδων Καλλιθέας αγωνίζεται στην Αθήνα η Νίκη Λευκάδας. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Κλειστό του Έσπερου την ερχόμενη Κυριακή 21/1 και ώρα 14:00.

Ο αντίπαλος έχει μια νίκη παραπάνω από την ομάδα μας μετά το τέλος του πρώτου γύρου και σίγουρα η αναμέτρηση είναι σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Στον πρώτο γύρο η Νίκη είχε επικρατήσει στην Λευκάδα με σκορ 75-64.

Καλούμε τους συντοπίτες μας στην Αθήνα να μας στηρίξουν, με τον υπέροχο τρόπο που το κάνουν κάθε φορά όταν αγωνιζόμαστε εκτός έδρας. Το Κλειστό του Έσπερου βρίσκεται στην Καλλιθέα, στη διασταύρωση των οδών Μίλωνος και Χ. Τρικούπη (δίπλα από το ποδοσφαιρικό γήπεδο της Καλλιθέας).

Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά ραδιοφωνικά από τον Prisma 91,6 και το prismaradio.gr.

Δείτε όσα είπε στο επίσημο κανάλι της Νίκης Λευκάδας στο Youtube η αθλήτριά μας Έλενα Τσινέκε.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ: Τα αποτελέσματα της 22ης αγωνιστικής και η τελική βαθμολογία

Τα αποτελέσματα και η τελική βαθμολογία της κανονικής περιόδου στην Α΄ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας. Οδυσσέας Νυδριού – Απόλλων Βουβοποτάμου 0-2 Θρίαμβος Λούρου – ΠΑΣ Παλιάμπελα 3-1 Αμβρακικός Βόνιτσας –

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ| Την Τετάρτη (20/3) η κλήρωση των Play Off

Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 20/03/2024 και ώρα 11:00π.μ., θα πραγματοποιηθεί η Κλήρωση των Play-off Α’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας αγωνιστικής περιόδου 2023-24, στα γραφεία της Ένωσης (Αρκαδίου 17, Πρέβεζα). (ΑΡΘΡΟ