Πανλευκάδιος – Αστέρας Παραποτάμου 0-2

Ο Πανλευκάδιος στο σημερινό ματς γνώρισε πιο ζωντανά από ποτέ το “νόμο της μπάλας” όσο αφορά την εξέλιξη του ματς. Πολλές ευκαιρίες χαμένες  στο δεύτερο ημίχρονο του παιχνιδιού τιμώρησαν για ακόμη μια φορά την ομάδα του Πανλευκάδιου που ηττήθηκε στο σημερινό εντός έδρας ματς κόντρα στον Αστέρα Παραποτάμου.

Στο πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού και οι δυο ομάδες ήταν ισορροπημένες και οι ευκαιρίες για γκολ ελάχιστες. Ο Πανλευκάδιος έκανε καλή   άμυνα σε σχεδόν όλο το πρώτο ημίχρονο  αλλά η έλλειψη δημιουργικότητας  στο κέντρο μπλόκαρε το πρώτο ημίχρονο και έτσι και οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με ανέπαφες εστίες.

Στο δεύτερο μέρος του παιχνιδιού ο Πανλευκάδιος φάνηκε να μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι με αρκετές ευκαιρίες για γκολ  αλλά η έλλειψη ψυχραιμίας  και τύχης έπαιξε σημαντικό ρόλο σε αυτές τις φάσεις.  Μετά από συνεχόμενες προσπαθιες για γκολ από μεριά του Πανλευκάδιου η αντίπαλη ομάδα τιμώρησε στο 80′ ανοίγοντας το σκορ με τον Κώτσια έπειτα από γέμισμα στην περιοχή και σουτ του επιθετικού του Αστέρα. Στα τελευταία λεπτά ο Πανλευκάδιος προσπάθησε να ισορροπήσει το ματς αλλά τίποτα δεν άλλαξε μέχρι στην λήξη του αγώνα 0-1 υπέρ του Αστέρα Παραποτάμου με τον Πανλευκάδιο να πέφτει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Διαιτητής : Μπούμπας (Ηπείρου)

Βοηθοί : Κοττόρος,Αντωνίου (Ηπείρου)

Πανλευκάδιος (Γιώργος Κατηφόρης): Κοντογιώργης, Κοκολης Χ.Σ., Κατσόλι (Αργυρός 85′), Βλάχος, Γουριώτης (75′ Perez), Καράς, Κοκόλης Χ.Ζ., Δημητρίου (Κτενάς 85΄), Καρελής, Μουρεχίδης, Κολοβός.

Αστέρας Παραποτάμου (Σπύρος Παππάς): Βενέτης, Μπάρκας, Πανταζής, Σουλιώτης, Μητσέλος, Γιάκης (Διαμαντής 75′), Παπανδρέου, Κώτσιας, Πασχάλης, Γιαννάκος( Γκόλιας 90′)

πηγή: lefkadapress.gr

Share This Post

Δείτε περισσότερα...