Α΄ ΕΠΣ Π-Λ| ΑΟ Καρυάς – ΑΟ Πλαγιάς 0-0

Γράφει ο Γιώργος Δευτεραίος

Η παράδοση που ήθελε τον Α.Ο. Καρυάς να χάνει στην έδρα του από τον Α.Ο. Πλαγιάς “έσπασε”. Ο πρωτοπόρος του βαθμολογικού πίνακα που μπήκε στο ματς έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού του και την προϊστορία, μπορεί να σταμάτησε το σερί (τρία στα τρία) που μετρούσε η ομάδα της Αιτ/νίας στο συγκεκριμένο γήπεδο, παρ’ όλα αυτά δεν κατόρθωσε να φτάσει στο “τρίποντο” που θα του επέτρεπε να αυξήσει την διαφορά από τον δεύτερο ΠΑΣ Πρέβεζα που αναδείχθηκε ισόπαλος με τον Οδυσσέα. Κουλούρια (0-0) λοιπόν όσον αφορά το αποτέλεσμα, ωστόσο κανείς από πλευράς Α.Ο.Κ. δεν μπορεί να τα χαρακτηρίσει… άγλυκα. Άλλωστε απέναντι δεν είχαν μία οποιαδήποτε ομάδα. Ο Α.Ο. Πλαγιάς είναι μια ομάδα δυσκολοκατάβλητη, πάντα επικίνδυνη, με παίκτες έμπειρους, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως διαθέτει την δεύτερη καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος με ότι αυτό συνεπάγεται.

Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος, καλά διαστήματα είχαν και οι δύο ομάδες. Οι δύο αντίπαλοι έτρεξαν πολύ, σε ένα ματς που είχε όλα τα χαρακτηριστικά ενός ντέρμπι. Το πάθος περίσσευε, ενώ ελάχιστες ήταν οι καλές στιγμές μπροστά από τις δύο εστίες. Οι παίκτες που απείλησαν τον αντίπαλο τερματοφύλακα το έκαναν είτε με κάποια μακρινά σουτ, είτε μέσα από στημένες φάσεις. Η πεμπτουσία πάντως που είναι το γκολ έλειψε, σε ένα ματς που αναμένεται να ξεχαστεί γρήγορα από τους φιλάθλους που αψήφησαν το κρύο και βρέθηκαν στην κερκίδα του γηπέδου των Σφακιωτών.

Α.Ο. ΚΑΡΥΑΣ (Α. Βλασσόπουλος): Βενέτης, Ναζεράι (63′ Γκολένα), Π. Χαλκιόπουλος, Ρεκατσίνας, Σκέμπι (64′ Παπαδόπουλος), Α. Βλάχος (83′ Γιαπλές), Σταματέλος, Μεϊντάνης, Μονόλιθος, Ορφανός, Κρητικός.

Α.Ο. ΠΛΑΓΙΑΣ (Θ. Βασιλειάδης): Γ. Καταγής, Ζ. Καπότης, Βερύκιος, Μαχαλιώτης, Λ. Καταγής, Τριαντακωνσταντής, Γ. Σταμουλάκης, Ι. Μωραϊτης (66′ Φραγκολιός), Σ. Σταμουλάκης (90’+ Κοκόλης), Β. Μωραϊτης, Κοντομίχης (90’+Φερεντίνος)

www.lefkadaweb.gr

Share This Post

Δείτε περισσότερα...