ΝΙΚΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (14/1-16:00)

Τον τελευταίο της βαθμολογίας Παναθηναϊκό υποδέχεται η Νίκη Λευκάδας στο πλαίσιο της 11ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου της Α1 Γυναικών.

Η ομάδα μας θα αγωνιστεί κόντρα στις «πράσινες» που αγωνίζονται κατά βάση με Νεάνιδες τη φετινή χρονιά και μετρούν δέκα ήττες σε ισάριθμους αγώνες στο πρωτάθλημα.

Η αναμέτρηση θα αρχίσει στις 4:00 μ.μ. την ερχόμενη Κυριακή 14/1 στο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης μας. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ομάδα του Παναθηναϊκού αγωνίζεται η δίδυμη αδελφή της Έλενας Τσινέκε, Κατερίνα.

* Αμέσως μετά τον αγώνα των Γυναικών με τον Παναθηναϊκό, έχει προγραμματιστεί η αναμέτρηση των Κορασίδων μας με την Νικόπολη για την 6η αγωνιστική του ηλικιακού πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΒΔΕ (14/1-6:00 μ.μ.).

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24