Ήττα για Πανλευκάδιο με 2-0 από Σκουφά Κομποτίου

Ο Πανλευκάδιος πάλεψε στο Κομπότι, αλλά δεν κατάφερε να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα, καθώς ηττήθηκε από τον Σκουφά με 2-0.

Παρά την ήττα η ομάδα του Γιώργου Κατηφόρη παρουσίασε κατά διαστήματα πολύ καλή εικόνα, και είχε πολλές ευκαιρίες, δεν κατάφερε όμως να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από το Κομπότι.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 3’ με κεφαλιά του Βερλέκη μετά από κόρνερ του Χρηστογιάννη, και με αυτό το σκορ έκλεισε το πρώτο ημίχρονο.

Στο 31΄ έντονες διαμαρτυρίες από τους παίκτες του Πανλευκάδιου για πέναλτι πάνω στον Κατσόλι από τον Παπαχρήστο. Στη φάση αυτή ο διαιτητής έδειξε κίτρινη κάρτα στον επιθετικό του Πανλευκάδιου για θέατρο.

Στην επανάληψη ο Σκουφάς Κομποτίου κατάφερε να σημειώσει και δεύτερο γκολ στο 47’ όταν σουτ του Χρηστογιάννη η μπάλα βρήκε στο κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια στην πλάτη του Καραπιπέρη και κατέληξε στα δίχτυα.

Στην φάση αυτή τραυματίστηκε ο τερματοφύλακας του Πανλευκάδιου και τη θέση του κάτω από τα δοκάρια πήρε ο νεαρός Γιάννης Κοντογιώργης.

Διαιτητής: Γιούργας (Κέρκυρας)

Βοηθοί: Σκορδίλης-Μιχαλάς

Σκουφάς Κομποτίου (Κώστας Σωτηρόπουλος): Παπαχρήστος, Καλπακούλας, Παπαγιάννης, Σχισμένος, Πέτσας, Βερλέκης, Παππάς (90′ Κανάρας), Θεοδωρής (66΄Κακιώνης), Παρράς (79′ Σταμούλης), Χρηστογιάννης, Μαγκάκης (89΄Δήμος).

Πανλευκάδιος (Γιώργος Κατηφόρης): Καραπιπέρης (47΄λ.τρ.Κοντογιώργης), Κοκόλης Χ.Σ., Γκανάρας (66′ Αργυρός), Βλάχος, Καρράς, Φλούδας, Κοκόλης Χ.Ζ., Δημητρίου, Κολοβός (71′ Καρελής), Μουρεχίδης (79′ Πέρεζ), Κατσόλι.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη τύπου του τελικού κυπέλλου(Photos)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Ένωσης, η προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου, με κύριο και μοναδικό θέμα της το τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας, που θα πραγματοποιηθεί