ΕΠΣ Π-Λ: Την “έπεσαν” στον Γ. Ρούσο, στον Αγ. Θωμά.

Άσχημη τροπή με την πρόκληση επεισοδίων πήραν τα πράγματα κατά τη διάρκεια της μεσημεριανής προπόνησης του ΠΑΣ Πρέβεζα στο γήπεδο του Αγίου Θωμά, καθώς στον ίδιο αγωνιστικό χώρο κατά «διαβολική» σύμπτωση είχαν προγραμματίσει την προπόνησή τους και οι διαιτητές της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, εν’ όψει των τεστ αξιολόγησης που έχουν σε λίγες ημέρες, ενώ στο ίδιο σημείο βρίσκονταν και αρκετά άτομα που παρακολουθούσαν την προπόνηση.

Η παρουσία του Γ. Ρούσου στην ομάδα των διαιτητών που έκαναν προπόνηση, έγινε το «κόκκινο πανί» για άτομα που βρίσκονταν πέριξ του αγωνιστικού χώρου και παρακολουθούσαν την προπόνηση (ο εν λόγω ρέφερι είχε οριστεί στο ματς ΑΟ Πλαγιάς-ΠΑΣ Πρέβεζα στις 3/1/2018 – δείτε ΕΔΩ) και τα οποία αποδοκίμαζαν με διάφορα «γαλλικά» και βρισιές τους διαιτητές και ειδικότερα τον κ. Ρούσο.

Στο μεταξύ, ο Πρόεδρος του ΠΑΣ Πρέβεζα Γιώργος Μπόκιας, παρουσίασε στους ποδοσφαιριστές το νέο «δίδυμο» υπευθύνων ομάδας του ΠΑΣ και ακολούθως κατευθύνθηκε προς την πλευρά των διαιτητών, με τους οποίους είχε σύντομη στιχομυθία.

Την ίδια ώρα άτομα που παρακολουθούσαν την προπόνηση, εξαγριώθηκαν -υποστήριζαν κατόπιν και στους αστυνομικούς πως προκλήθηκαν- και εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο, επιτέθηκαν βίαια στον κ. Ρούσο και η συμπλοκή που ακολούθησε τερματίστηκε με την επέμβαση των ψυχραιμότερων που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο γήπεδο.

Ζητήθηκε επίσης από τους διαιτητές να αποχωρήσουν από το χώρο, αλλά κάτι τέτοιο δε συνέβη και οι διαιτητές συνέχισαν την προπόνησή τους, όπως και η ομάδα του ΠΑΣ Πρέβεζα.

Κλήθηκε η Αστυνομία στο γήπεδο, με τον κ. Ρούσο να καταγγέλλει στους αστυνομικούς πως χτυπήθηκε με κλωτσιές και μπουνιές και να ζητά να προσαχθεί το άτομο-α που του επιτεθηκαν. Οι αστυνομικοί πήραν στοιχεία όσων θεώρησαν πως εμπλέκονται στο γεγονός και ακολούθησαν την προβλεπόμενη διαδικασία, ώστε εφ’ όσον κάποιος επιθυμεί να ασκήσει μήνυση.

Πηγή: atprevezas.gr

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΜΠΑΣΚΕΤ

Elite League:Το πρόγραμμα των playoffs

Η δράση στα playoffs της Elite League Ερρίκος Ντυνάν αρχίζει. Την προσεχή Τετάρτη και Πέμπτη (17 και 18 Απριλίου) θα διεξαχθούν οι πρώτοι αγώνες στις

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γ’ Εθνική: Αποτελέσματα 31ης αγωνιστικής – Βαθμολογία – Επόμενη

Συνεχίστηκε την Κυριακή (14/4) το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, με τις αναμετρήσεις της 31ης αγωνιστικής. Αναλυτικά τα αποτελέσματα: Αστέρας Πετριτή – ΠΟ Φήκης