Γ΄ Εθνική| Θεσπρωτός – Πανλευκάδιος 3-1

Σε μία από τις καλύτερες φετινές του εμφανίσεις ο Θεσπρωτός επικράτησε με 3-1 του Πανλευκάδιου πετυχαίνοντας την 4η συνεχόμενη νίκη του ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο τους εντός έδρας αγώνες του για το 2017.

Η ομάδα του Δημήτρη Μουρούτη μπήκε φουριόζα στο παιχνίδι και ευτύχησε να προηγηθεί στο 12ο λεπτό με κεφαλιά του Φούντζουλα ύστερα από κόρνερ του Μπίκα.

Οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν απόλυτα στον αγωνιστικό χώρο και περιόρισαν τον αντίπαλο σε παθητικό ρόλο.

Στο 30ό λεπτό ο Φούτζουλας βρέθηκε απέναντι από τον Καραπιπέρη ύστερα από πάσα του Κατσέλη αλλά το ψηλοκρεμαστό πλασέ που επιχείρησε πέρασε από την εστία.

Στο 43ο λεπτό ο Γώγος πραγματοποίησε εξαιρετική ατομική προσπάθεια, επιχείρησε σουτ με εξωτερικό φάλτσο αλλά η μπάλα βρήκε το δοκάρι.

Στην επανάληψη, ο Θεσπρωτός συνέχισε να είναι επιθετικός και στο 49ο λεπτό πλησίασε σε ένα δεύτερο γκολ όταν σε σέντρα του Πέντσα από τα αριστερά ο Κατσέλης επιχείρησε κεφαλιά-«ψαράκι» με τον Καραπιπέρη να μπλοκάρει την μπάλα.

Οι φιλοξενούμενοι στην μοναδική τους επικίνδυνη επίσκεψη στα καρέ του Παππά άγγιξαν την ισοφάριση αλλά το σουτ του Ζ.Κοκκόλη στο 75ο λεπτό απέκρουσε εντυπωσιακά ο πορτιέρο του Θεσπρωτού.

Ακολούθησε ένα εκρηκτικό τετράλεπτο με τον Θεσπρωτό να πετυχαίνει δύο υπέροχα τέρματα και να δίνει διαστάσεις θριάμβου στην νίκη του.

Στο 78ο λεπτό ο μόνιμος σκόρερ των τελευταίων αγώνων Χρήστος Πέντσας με καρφωτή κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Βασ.Κωνσταντίνου έκανε το 2-0 και στο 81ο λεπτό ο Χάρης Μπίκας με ασύλληπτο βολέ έξω από την περιοχή ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-0.

Οι φιλοξενούμενοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο 91ο λεπτό με τον Κολοβό.

Διαιτητής: Κωστούλας (Άρτας)
Βοηθοί: Μωυσιάδης, Θανασιάς (Άρτας)

 

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ: Παππάς, Σταυρίδης, Κωνσταντίνου Βαγγ. Πάνος, Καρβούνης, Κωνσταντίνου Βασ., Φούντζουλας (58ο Ευθυμίου), Γώγος, Πέντσας, Μπίκας, Κατσέλης Γ.

 

ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟΣ: Καραπιπέρης, Κοκκόλης Σ., Γκανάρας (60ό Ασημακόπουλος), Βλάχος, Γουριώτης, Φλούδας, Κοκκόλης Ζ., Μουρεχίδης, Κολοβός, Ντιμιτρόφ, Κατσόλι (60ό Καρελής)

πηγή: thesprotikospalmos.gr

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη τύπου του τελικού κυπέλλου(Photos)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Ένωσης, η προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου, με κύριο και μοναδικό θέμα της το τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας, που θα πραγματοποιηθεί