Νίκη Λευκάδας: Με ΑθηναΪκό εκτός (Από τον Prisma 91.6) – Κυριακή 10/12-14:30

Τον Αθηναϊκό αντιμετωπίζει η Νίκη Λευκάδας στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 Μπάσκετ Γυναικών στο Κλειστό Γυμναστήριο της Εργάνης την ερχόμενη Κυριακή 10/12 και ώρα 14:30. Η ομάδα μας θέλει να επανέλθει στα νικηφόρα αποτελέσματα απέναντι στην ομάδα του πολύπειρου Γαβρίλου Καλογερόπουλου.

Το Σωματείο μας καλεί για ακόμη μια φορά τους Λευκαδίτες της Αθήνας να μας υποστηρίξουν. Τους ευχαριστούμε δημόσια για το βροντερό παρών που έδωσαν στους αγώνες μας με τον Ολυμπιακό και την Δάφνη.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά ραδιοφωνικά από τον Prisma 91,6 και το prismaradio.gr, ενώ μπορείτε να δείτε την αναμέτρηση ζωντανά από το επίσημο κανάλι του Αθηναϊκού στο Youtube στο παρακάτω link: https://www.youtube.com/watch?v=ZRuGQVPTrlw

ΔΟΥΒΙΤΣΑΣ: ΔΕΜΕΝΟ ΣΥΝΟΛΟ Ο ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο προπονητής μας κ. Δουβίτσας δήλωσε για την αναμέτρηση του Βύρωνα τα εξής στο nikilefkadaswbc.gr: «Μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι την Κυριακή. Ξέρουμε πως ο Αθηναϊκός αγωνίζεται ουσιαστικά με έξι παίκτριες, που παίζουν όμως πολύ καλά. Διαθέτει τρεις εξαιρετικές ξένες αθλήτριες, που έχουν δέσει αρμονικά με τις Ελληνίδες. Εμείς στα τελευταία ματς δεν είχαμε θετικά αποτελέσματα και θα προσπαθήσουμε την Κυριακή να κερδίσουμε το παιχνίδι»

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου – 2ος Καλλιγώνιος Δρόμος

2οςΚαλλιγώνιος Ημιμαραθώνιος   Ο 2οςΚαλλιγώνιοςΗμιμαραθώνιος και οι παράλληλοι αγώνες (9χλμ, παιδικός 1 χλμ και 1000μ SpecialOlympics)πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία στη Λευκάδα στις 24 Μαρτίου 2024