ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Θρίαμβος Λούρου – Τηλυκράτης 0-1

Την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας, πέτυχε με τη νίκη του επί του Θρίαμβου Λούρου ο Τηλυκράτης, πριν λίγο στο γήπεδο του Ζαλόγγου.

Σκόρερ για τον Τηλυκράτη κόντρα στον Θρίαμβο ήταν ο Γιάννης Μπαλογιάννης στο 71΄πετυχαίνοντας έτσι το τρίτο του γκολ με την κυανέρυθρη  φανέλα.

Τη νίκη με 0-1 κατέκτησε ο Τηλυκράτης Λευκάδας εναντίον του Θριάμβου Λούρου στο γήπεδο Ζαλόγγου για την προημιτελική φάση του κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.

Σκόρερ για την ομάδα του Ανδρέα Παντζιαρά ήταν ο Γιάννης Μπαλογιάννης στο 71΄ με σουτ.

Αυτό μάλιστα ήταν το τρίτο του γκολ με την κυανέρυθρη φανέλα στο κύπελλο ενώ πλέον ο Τηλυκράτης  περιμένει να μάθει τον αντίπαλό του στα ημιτελικά όπου θα προκύψει από την κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες μέρες.

Διαιτητής: Παύλος Φραγκούλης

Βοηθοί: Γκαρτζονίκας-Πάτσης|

Οι συνθέσεις:

Θρίαμβος Λούρου (Δημήτρης Μπαλάφας): Παναγιωτίδης, Πάνου, Κατσαντώνης, Γόγολος, Κολιός Π., Μπρούβας, Κώστας, Κολιός Γ. (76΄Σάκκος), Γκούρας (43΄λ.τρ. Γεωργίου), Χαλάστρας, Δήμας Χ.

Τηλυκράτης Λευκάδας (Ανδρέας Παντζιαράς): Τρανουλίδης, Βρεττός (89΄Παπακωνσταντής), Βασίλας, Παναγιωτόπουλος, Πετράκος, Μπαλή, Περιστέρης, Μπαλογιάννης (87΄Λογαράς), Γεωργάκης (73΄Γραμματικόπουλος), Καταγής, Γκίκα (78΄Ιασωνίδης).

πηγή: sportime24.gr

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24