Δόξα Λευκάδας: Τέλος ο Χατζηκυριακίδης

Παρελθόν αποτελεί ο Λευτέρης Χατζηκυριακίδης από την Δόξα Λευκάδας και έτσι τελειώνει το σίριαλ το τελευταίων ημερών, καθώς πολλά ρεπορτάζ ήθελαν τον εορτάζων, Νίκος Λιακόπουλος και Κώστας Κατωπόδης να είναι αυτοί που θα έφευγαν.

Για τον έμπειρο σταρ υπήρχαν αντικειμενικές δυσκολίες, ως προς τη λύση του συμβολαίου του που είναι πολύ υψηλό και σίγουρα μέτρησε πολύ στην τελική απόφαση. Όμως από την στιγμή, που το συμβούλιο της Τρίτης αποφάσισε να διώξουν τον “ΛΕ-ΧΑ”, τότε δεν υπήρχε λόγος να φύγει και ο βοηθός του.

Στον Λευτέρη Χατζηκυριακίδη, χρεώνεται η εικόνα της ομάδας μέχρι αυτή την στιγμή, που μόνο εμπιστοσύνη δε σου δείχνει, ότι μπορεί να μπει στα play offs, που ήταν και ο αρχικός στόχος. Ενώ, και η επιλογή του ψηλού, φαίνεται ότι χρεώνεται στον Θεσσαλονικιό τεχνίκο.

Πάντως, η τελική απόφαση ήταν μια ανατροπή των όσων ακούγονταν για την απόφαση του συμβουλίου, καθώς ο Μακεδόνας προπονητής, φαινόνταν, ότι είχε τη στήριξη των μελών της διοίκησης, πριν ξεκινήσει το κρίσημο συμβούλιο.

Ένα ολόκληρο σύστημα κράτησε το Λιακόπουλο στη Λευκάδα

Όπως ακριβώς το γράφει ο τίτλος….Όλο το μπασκετικό “σύστημα”, από προέδρους, μάνατζερ και δημοσιογράφους, κράτησαν το Νίκο Λιακόπουλο, μη δείχνοντας σεβασμό σε ένα σωματείο κόσμημα.

Η αλήθεια, είναι ότι ο έμπειρος παίχτης ήταν με το ένα πόδι εκτός νησιού. Αλλά λίγο η ισχυρή προσωπικότητά του, λίγο το “μπαμ” που θα γίνονταν και λίγο οι….αρθρογράφοι που ξέρουν τι γίνεται από 450 χλμ απόσταση και έπαιξαν πολύ καλά το παιχνίδι, βοήθησαν στην ανατροπή της απόφασης.

ΥΓ. Χαιρέτησε αρκετούς στη Λευκάδα ο ΛΕ-ΧΑ και σε πολλούς έβγαλε την στενοχώρια του για αυτούς που τον “έφαγαν”

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Όλοι οι τελικοί και οι κυπελλούχοι – Δείτε τη “Χρυσή Βίβλος”

Η «Χρυσή Βίβλος» των τελικών κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας: 1981-82 ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ-Α.Ο.ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΟΥ 7-3 1982-83 ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ-ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ 0-2 1983-84 ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ 3-1 1984-85 ΚΕΡΑΥΝΟΣ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη τύπου του τελικού κυπέλλου(Photos)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Ένωσης, η προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου, με κύριο και μοναδικό θέμα της το τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας, που θα πραγματοποιηθεί