Δόξα Λευκάδας: Προς την έξοδο ο Λιακόπουλος

Το μάρμαρο της ήττας από το Χολαργό, αλλά και γενικά των εικόνας που παρουσιάζει η Δόξα Λευκάδας, φαίνεται ότι θα πληρώσει το μεγάλο όνομα του καλοκαιριού που ήρθε στη Λευκάδας και δεν είναι άλλος από το Νίκο Λιακόπουλο.

Σε λίγες ώρες θα ξέρουμε τις τελικές αποφάσεις που θα πάρει η διοίκηση της Δόξας, που συνεδριάζει(τακτική συνέλευση της Δευτέρας) απόψε για την επόμενη μέρα της ομάδας. Μια συνέλευση πολύ κρίσιμη, για την πορεία της ομάδας, καθώς αναμένεται να παρθούν δύσκολες και σημαντικές αποφάσεις.

Έχουν επενδυθεί πολλά στο φετινό ροστέρ και σε καμιά περίπτωση δεν θέλουν οι άνθρωποι της διοίκησης, αυτή η επένδυση να πέσει στο κενό. Η διοίκηση, δείχνει να στηρίζει το κ. Χατζηκυριακίδη και θα προσπαθήσει με άλλες κινήσεις να δώσει το “ηλεκτροσοκ” που χρειάζεται αυτή την στιγμή η ομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες και αυτό που ακούγεται έντονα, είναι ότι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, ο Νίκος Λιακόπουλος, που ήρθε το καλοκαίρι σαν τη μεγάλη μεταγραφή του καλοκαιριού και που θα πάρει στις πλάτες του την ομάδα, αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν και θα προσπαθήσουν να βρουν φόρμουλα για τη λύση του συμβολαίου του.

Επίσης, και σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ο βοηθός του Λευτέρη Χατζηκυριακίδη, ο Κώστας Κατωπόδης αναμένεται να αποχωρήσει από τον πάγκο της Δόξας Λευκάδας.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Όλοι οι τελικοί και οι κυπελλούχοι – Δείτε τη “Χρυσή Βίβλος”

Η «Χρυσή Βίβλος» των τελικών κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας: 1981-82 ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ-Α.Ο.ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΟΥ 7-3 1982-83 ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ-ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ 0-2 1983-84 ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ 3-1 1984-85 ΚΕΡΑΥΝΟΣ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη τύπου του τελικού κυπέλλου(Photos)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Ένωσης, η προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου, με κύριο και μοναδικό θέμα της το τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας, που θα πραγματοποιηθεί