Τίμησαν την παράδοση στη Νίκη Λευκάδας (pics)

Σαν στο σπίτι τους αισθάνονται στη Λευκάδα οι Αμερικανές παίκτριες της Νίκης, είναι μάλιστα χαρακτηριστικό πως τίμησαν την Πέμπτη (23/11) την Ημέρα των Ευχαριστιών.

Οι παίκτριες του Νίκου Δουβίτσα βρέθηκαν όλες μαζί στο «West» για να τηρήσουν το αμερικανικό έθιμο, με τη σχετική ανακοίνωση των νησιωτισσών να αναφέρει: «Τα ήθη και τα έθιμα κάθε χώρας διαφορετικά και πρέπει να τα “τηρούμε”. Χθες οι Αμερικάνοι είχαν thanksgiving και τα δικά μας Αμερικανάκια επισκέφτηκαν για άλλη μια φορά το West. Ευχαριστούμε το West για τη φιλοξενία».

Ήταν ένα ευχάριστο διάλειμμα για τις παίκτριες της Νίκης Λευκάδας, που προετοιμάζονται πυρετωδώς για τον εκτός έδρας αγώνα τους με τη Δάφνη Αγ. Δημητρίου, που θα διεξαχθεί την Κυριακή (26/11, 14.00) στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών. Στόχος τους είναι η επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα, μετά την εντός έδρας ήττα τους από το Φάρο Κερατσινίου, με τα μέλη της ομάδας να καλούν τους Λευκαδίτες της Αθήνας να έρθουν στο γήπεδο και να υποστηρίξουν τα κορίτσια.

Η μίνι γιορτή πραγματοποιήθηκε μόλις μία ημέρα μετά το δείπνο στην παραδοσιακή ταβέρνα του Βαγγέλη Σταμουλάκη στην Πλαγιά Αιτωλοακαρνανίας. Με ανακοίνωσή τους από τη Νίκη Λευκάδας: «Ευχαριστούμε πολύ τον Βαγγέλη για την πρόσκληση και τα υπέροχα φαγητά».

basketa.gr

Share This Post

Δείτε περισσότερα...