Γ΄ Εθνική| ΑΕ Ποντίων – Τηλυκράτης 4-2

Την εκτός έδρας ήττα με 4-2 γνώρισε ο Τηλυκράτης Λευκάδας από την ΑΕ Ποντίων Καραγιαννίων, για την 9η αγωνιστική της Γ΄ Εθνικής.

Το ρεπορτάζ του αγώνα από το top-sport.gr

 

10΄ ο Ακριτίδης θα δεχθεί την μπαλιά από δεξιά από τον Σαββούδη πασάρει στα αριστερά στον επερχόμενο Χαματάι σουτ απόκρουση του Καραγκούνη και ο Μπατμάς από το σημείο του πέναλτι με δυνατό σουτ θα ανοίξει το σκορ 1-0.

27΄ καλή στιγμή για τον Τηλυκράτη με τον Γκίκα ο οποίος από 30 μέτρα θα δοκιμάσει το πόδι του αλλά η μπάλα θα περάσει ελάχιστα άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του Κοτταρίδη.

35΄ σουτ του Σαββούδη η μπάλα άουτ.

38΄ ο Γκίκα από αριστερά θα βρει στα πλάγια τον Γραμματικόπουλο σουτ μπλοκάρει ο Κοτταρίδης.

39΄ ο Ακριτίδης θα πασάρει πλάγια δεξιά στον Σαββούδη σέντρα ο Χαματάι με κεφαλιά θα προλάβει την έξοδο του Καραγκούνη και θα κάνει το 2-0.

46΄ σέντρα από αριστερά του Γκίκα κεφαλιά του Φέτση μπλοκάρει ο Κοτταρίδης.

47΄ δυνατό σουτ του Παπαδόπουλου θα μπλοκάρει ο Καραγκούνης.

52΄ κόρνερ για τον Τηλυκράτη κεφαλιά του Πετράκου η μπάλα στο πάνω μέρος της οριζόντιας δοκού άουτ.

62΄ ο Ακριτίδης θα πασάρει μέσα και πλάγια δεξιά στην περιοχή στον Χαματάι σουτ σπουδαία απόκρουση του Καραγκούνη η μπάλα στην συνέχεια στο κάθετο δοκάρι και κόρνερ.

69΄ένα δύο Σαββούδη Σβίρου κάθετη μπαλιά μέσα στην περιοχή του τελευταίου στον Μπατμά  που ανατρέπεται πέναλτι εκτελεστής ο Σαββούδης που θα νικηθεί σε πρώτο χρόνο από τον Καραγκούνη αλλά στην συνέχεια με σουτ θα κάνει το 3-0.

74΄ η μπάλα θα αλλαχθεί ξανά από δεξιά ανάμεσα σε Σαββούδη Σβίρο σέντρα του Σβίρου και ο Μπατμάς με κεφαλιά θα κάνει μέσα σε παραλήρημα το 4-0.

79΄ στην περιοχή της ΑΕΠ οι φιλοξενούμενοι θα κερδίσουν πέναλτι όπως υποδεικνύει ο διαιτητής σε ανατροπή από τον Σαββούδη και το οποίο θα μετατρέψει σε γκολ ο Φέτσης 4-1.

80΄ νέο πέναλτι αυτή τη φορά η μπάλα θα βρει σε χέρι αμυντικού και ο Φέτσης παρά την προσωρινή απόκρουση του Κοτταρίδη θα κάνει το 4-2.

84΄ ο Σαββούδης θα βγάλει σέντρα στο δεύτερο δοκάρι ο Ακριτίδης με κεφαλιά θα φέρει την μπάλα μέσα προς την εστία αλλά ο Χατζηκωνσταντίνου σχεδόν πάνω απ’ την γραμμή θα τη στείλει πάνω απ’ τα δοκάρια άουτ.

Διαιτητής της συνάντησης κ. Μαλούτας με βοηθούς τους κ.κ. Παρασίου και Γιάντση  του συνδέσμου διαιτητών Ημαθίας.

ΑΕΠ (Σαμαράς Ι.) Κοτταρίδης Σβίρος Χατζηκωνσταντίνου (89΄ Σαρηγιαννίδης) Πασχαλίδης Ίττης  Παπαδόπουλος (81΄ Ζερβανταρίδης) Μετικάνος Χαματάι (81΄ Ντούκα) Μπατμάς Ακριτίδης Σαββούδης (89΄ Παπαγαθονίκου)

Τηλυκράτης (Παντζιαράς Α.): Καραγκούνης Βρεττός (46΄ Βασίλας) Καταγής Σ. (46΄ Τσελάι) Παναγιωτόπουλος Ιασωνίδης Πετράκος Φέτσης Κτενάς (72΄ Καταγής Γ.) Γραμματικόπουλος Γκίκα Καλογέρης (54΄ Περιστέρης)

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ: Τα αποτελέσματα της 22ης αγωνιστικής και η τελική βαθμολογία

Τα αποτελέσματα και η τελική βαθμολογία της κανονικής περιόδου στην Α΄ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας. Οδυσσέας Νυδριού – Απόλλων Βουβοποτάμου 0-2 Θρίαμβος Λούρου – ΠΑΣ Παλιάμπελα 3-1 Αμβρακικός Βόνιτσας –

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ| Την Τετάρτη (20/3) η κλήρωση των Play Off

Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 20/03/2024 και ώρα 11:00π.μ., θα πραγματοποιηθεί η Κλήρωση των Play-off Α’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας αγωνιστικής περιόδου 2023-24, στα γραφεία της Ένωσης (Αρκαδίου 17, Πρέβεζα). (ΑΡΘΡΟ