Α΄ ΕΠΣ Π-Λ| ΑΟ Καρυάς – ΑΕ Πρέβεζας 4-1

Οι δύο εκτός έδρας νίκες που προηγήθηκαν (σε Αγ. Γεώργιο και Βαλανιδοράχη) ανέβασαν ακόμη ψηλότερα την ψυχολογία των παικτών του Α.Ο. Καρυάς, που ξεπέρασαν με κεκτημένη ταχύτητα το εμπόδιο της Α.Ε. Πρέβεζας με σκορ 4-1.

Το τρίποντο στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι η μία πλευρά του νομίσματος. Η άλλη, η περισσότερο σημαντική πλευρά του ίδιου νομίσματος, φανερώνει την αλλαγή νοοτροπίας που αποδεδειγμένα υπάρχει πλέον στους κόλπους του σωματείου της ορεινής Λευκάδας. Κι αν στα ματς με τις πολύ δυνατές ομάδες το κίνητρο προκύπτει χωρίς σκέψη, στα παιχνίδια με αντιπάλους που βρίσκονται στα χαμηλά πατώματα του βαθμολογικού πίνακα (βλέπε Α.Ε. Πρέβεζας), το δύσκολο είναι να διατηρηθεί το μυαλό των παικτών στο γήπεδο.

Στον Α.Ο. Καρυάς μέχρι τώρα καταφέρνουν να διατηρούν την συγκέντρωσή τους σε ικανοποιητικό βαθμό (δείγμα αλλαγής νοοτροπίας), γεγονός που αποδεικνύεται από την βαθμολογική συγκομιδή. Απέναντι στην Α.Ε. Πρέβεζας, το γρήγορο γκολ του Σταματέλου στο 12ο λεπτό με κοντινή προβολή (1-0) έπειτα από ασταθή απόκρουση απλοποίησε την κατάσταση, ενώ όλα έγιναν ευκολότερα μετά το 2-0 που σημείωσε ο Μονόλιθος με σουτ στο 42′. Όπως στα περισσότερα ματς, έτσι και σε αυτό, ο Α.Ο. Καρυάς ανέβασε την απόδοσή του στο δεύτερο μέρος και έφτασε σε δύο ακόμα γκολ. Στο 56′ ο Σταματέλος σκόραρε με σουτ έξω από την περιοχή (3-0), ενώ στο 62′ ο Χότζα κατάφερε να κοντράρει την μπάλα στην προσπάθεια του αντίπαλου τερματοφύλακα να διώξει και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0. Η Α.Ε.Π. πέτυχε το γκολ της τιμής με τον Ζέρη στο 79′ (4-1).

ΑΟ ΚΑΡΥΑΣ (Αλ. Βλασσόπουλος): Βενέτης, Φούντας (56′ Σπ. Βλάχος), Π. Χαλκιόπουλος, Σ. Σάντας, Ρεκατσίνας (46′ Αλ. Βλάχος), Γκολένα, Χότζα, Μονόλιθος (63′ Μεϊντάνης), Κρητικός, Ορφανός (65′ Κακουλαντωνάκης), Σταματέλος.

*φωτό αρχείου (Θανάσης Κατωπόδης)
Πηγή κειμένου: Γιώργος Δευτεραίος – Lefkadaweb.gr

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24