Δόξα Λευκάδας: Ενέργεια και συγκέντρωση 40 λεπτά.

Να σπάσει το αήττητο του Περιστερίου θα επιδιώξει η Δόξα Λευκάδας στο εντός έδρας παιχνίδι για την 6η αγωνιστική της Α2(Σαββάτο 18/11 – 17:00).

Οι παίχτες του Λευτέρη Χατζηκυριακίδη, πρέπει να μπουν δυνατά από την αρχή και όχι όπως στο παιχνίδι με τον Εθνικό και να κρατήσουν την συγκέντρωσή τους και τα 40 λεπτά του παιχνιδιού. Επίσης, Να μην δώσει το δικαίωμα να βρει ρυθμό σε Κλάρκ, Συγκούνα και Μαγκούνης. Ενώ, θα χρειαστεί να σταματήσει και τη δράση σε Σκορδίλη και Σίμτσακ μέσα στη ρακέτα

Όσοι χρησιμοποιηθούν, νέοι και παλιοί θα πρέπει να δώσουν το 100% της ενέργειας τους και να παίζουν κάθε φάση σαν να είναι η τελευταία. Μόνο έτσι θα έχει η Δόξα ελπίδες απέναντι σε ένα τόσο ισχυρό αντίπαλο.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24