Δόξα Λευκάδας: Εντός με Εθνικό Πειραιώς (Σάββατο 11/11 – 17:00μμ)

Επανέναρξη της Α2 με μεγάλο παιχνίδι για τη Δόξα Λευκάδας εντός έδρας, καθώς υποδέχεται τον Εθνικό Πειραιώς, σε ένα ντέρμπυ, που θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό τους στόχους της ομάδας την φετινή περίοδο. Το παιχνίδι, είναι για την 5η αγωνιστική, το Σάββατο 11/11 και ώρα 17:00.

Η διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω των ημιτελικών του κυπέλλου, ίσως αποδειχθεί ευεργετική για τους παίχτες του Λευτέρη Χατζηκυριακίδη, που είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν σωματικά και πνευματικά για τη δύσκολη συνέχεια που έρχεται και να δουλέψουν πιο σκληρά όλο αυτό το διάστημα.

Από δύο συνεχόμενες ήττες προέρχεται η Δόξα Λευκάδας και το παιχνίδι με την ομάδα του Μιχάλη Κουταλιανού, θεωρείτε κομβικό για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο κόσμος πρέπει να γεμίσει το κλειστό και να στηρίξει τις προσπάθειες των παιχτών του Λευτέρη Χατζηκυριακίδη, που έχουν και την εμπειρία, αλλά και το νεανικό ενθουσιασμό, να παρουσιάσουν μία ωραία μπασκετική παράσταση.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24