Β΄ ΕΠΣ Π-Λ: “Διπλό” ο Αγ.Πέτρος στα Παλιάμπελα

Ο ΠΑΣ Παλιάμπελα αντιμετώπισε σήμερα Κυριακή 5/11 και ώρα 15:00 στο γήπεδο Βόνιτσας τον Α.Ο Αγίου Πέτρου για την 3η αγωνιστική της Β ΕΠΣ Πρέβεζας- Λευκάδας (Ά Όμιλος), με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν το διπλό με σκορ 0-2.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ καλά το ματς και έχασαν κλασικές ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ στο 30ο λεπτό με τον Μαντζούτσο και στο 33ο λεπτό όταν μετά από σέντρα του Φέσσα ο Ντάλας έπιασε την κεφαλιά με τον Φατούρο να αποκρούει νευρικά, με το ημίχρονο να τελειώνει 0-0.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν αποφασισμένοι στο δεύτερο ημίχρονο να πάρουν το ματς, ανέβασαν στροφές και μόλις στο 51’ άνοιξαν το σκορ με τον Κατηφόρη Γεράσιμο. Στο 62’ ο ίδιος παίχτης έχασε ευκαιρία να διευρύνει το σκορ. Το 2-0 ήρθε στο 82΄ με τον Σκληρό να βάζει πιάνει σουτ έξω από την περιοχή και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Πανταζή. Τα Παλιάμπελα προσπάθησαν να απαντήσουν χωρίς όμως αποτέλεσμα με το σκορ να λήγει 0-2 υπέρ των φιλοξενουμένων.

Διαιτητής: ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ Π.

Βοηθοί: ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ Δ. -ΠΑΠΠΑΣ Δ.

ΠΑΣ ΠΑΛΙΑΜΠΕΛΑ(ΓΕΩΡΓΑΛΗΣ Α.): ΠΑΝΤΑΖΗΣ, ΚΟΥΡΚΟΥΛΑΣ, ΝΤΑΛΑΣ, ΒΕΤΤΑΣ, ΒΑΡΔΗΣ, ΜΑΝΤΖΟΥΤΣΟΣ, ΠΟΓΙΑΤΖΗΣ, ΦΕΣΣΑΣ, ΚΑΤΣΑΜΠΙΡΗΣ, ΚΟΥΤΣΟΓΙΩΡΓΟΣ, ΖΙΑΒΡΑΣ(ΝΤΑΡΔΗΣ 56΄).

Α.Ο ΑΓΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥ(ΚΟΥΝΤΟΥΡΗΣ Κ.):ΦΑΤΟΥΡΟΣ, ΔΡΑΚΟΝΤΑΕΙΔΗΣ Μ., ΔΡΑΚΟΝΤΑΕΙΔΗΣ Κ.(ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ 80’), ΡΟΜΠΟΤΗΣ, ΛΥΓΟΥΡΑΣ, ΣΚΛΗΡΟΣ(ΚΟΛΥΒΑΣ 86’), ΚΑΤΗΦΟΡΗΣ, ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, ΚΑΤΩΠΟΔΗΣ Χ., ΚΑΤΗΦΟΡΗΣ Γ.(ΣΤΡΑΓΑΛΙΝΟΣ 80’), ΚΑΤΗΦΟΡΗΣ Σ.

*Δείτε φωτογραφικό υλικό από τον αγώνα ΕΔΩ.

Πηγή: gosports.gr

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου – 2ος Καλλιγώνιος Δρόμος

2οςΚαλλιγώνιος Ημιμαραθώνιος   Ο 2οςΚαλλιγώνιοςΗμιμαραθώνιος και οι παράλληλοι αγώνες (9χλμ, παιδικός 1 χλμ και 1000μ SpecialOlympics)πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία στη Λευκάδα στις 24 Μαρτίου 2024