Τηλυκράτης – Μακεδονικός Φούφα 4-0

Με “τεσσάρα” επιβλήθηκε ο Τηλυκράτης του Μακεδονικού Φούφα και σε συνδυασμό με την ήττα της Λευκίμμης από την ΑΕ Ποντίων, οι “”κυανέρυθροι”, έπιασαν κορυφή και την επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζουν στο ντέρμπι κορυφής, την ομάδα της Κέρκυρας εκτός έδρας.

Το πρώτο 40 λεπτο που το παιχνίδι δεν είχε σκορ, ο Τηλυκράτης ήταν αυτός που ήταν πιο απειλητικός, καθώς είχε δοκάρι με τον Πετράκο και μεγάλη φάση με τον Γκίκα. Ενώ το τελευταίο πεντάλεπτο, έκλεισε ιδανικά για τους παίχτες του Ανδρέα Παντζιαρά, καθώς ο Πετράκος, στο 38΄ με ωραίο σουτ έκανε το 1-0, ενώ ο Περιστέρης στο 43΄  με ένα όμορφο γκολ έστειλε τις δύο ομάδες με διαφορά δύο γκολ στα αποδυτήρια.

Η επανάληψη ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους, καθώς ο Γραμματικόπουλος στο 48΄, πήρε παραμάζομα όποιον βρέθηκε στο διάβα του και περνώντας και τον Παπαδόπουλο, έκανε το 3-0 και έβαλε τέλος στις όποιες ελπίδες του Φούφα για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Το κερασάκι του αγώνα για το 4-0, έβαλε ο Φέτσης με κεφαλιά στο 74 λεπτό, ύστερα από σέντρα του Μπαλογιάννη, που είχε περάσει στον αγώνα.

Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με 10 παίχτες, καθώς βγήκαν τραυματίες ο Μπαλογιάννης από πλευράς Τηλυκράτη και ο Κοπατσάρης, από τον Μακεδονικό Φούφα.

Τηλυκράτης(Παντζιαράς): Καραγκούνης, Βρεττός, Καταγής Σπ., Ιασωνίδης, Παναγιωτόπουλος, Κτενάς, Φέτσης(75΄ Παπακωνσταντής), Πετράκος(65΄ Μπαλί ), Περιστέρης(56΄ Καταγής Γ.), Γκίκα(54΄ Μπαλογιάννης), Γραμματικόπουλος

Μακεδονικός Φούφα(Κερλίδης): Παπαδόπουλος, Κοπατσάρης, Πιριτζάους(63΄ Τακίδης), Τζουβάρας, Γκόνος, Ασλαμπάνογλου, Καλογιαννίδης(52΄ Δούφας), Τοπάλης, Ματούλας, Γκελοσανι(60΄ Τσώτσος), Τσικοπουλος(80΄ Μόσχος)

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΜΠΑΣΚΕΤ

Elite League:Το πρόγραμμα των playoffs

Η δράση στα playoffs της Elite League Ερρίκος Ντυνάν αρχίζει. Την προσεχή Τετάρτη και Πέμπτη (17 και 18 Απριλίου) θα διεξαχθούν οι πρώτοι αγώνες στις

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γ’ Εθνική: Αποτελέσματα 31ης αγωνιστικής – Βαθμολογία – Επόμενη

Συνεχίστηκε την Κυριακή (14/4) το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, με τις αναμετρήσεις της 31ης αγωνιστικής. Αναλυτικά τα αποτελέσματα: Αστέρας Πετριτή – ΠΟ Φήκης