Α΄ ΕΠΣ Π-Λ| Ηρακλής Αγ.Γεωργίου – ΑΟ Καρυάς 2-7

Μετά από μια πολύ καλή εμφάνιση ο ΑΟ Καρυάς επικράτησε του Ηρακλή με το ευρύ 7-2 στο γήπεδο του Αγίου Γεωργίου.

Η ομάδα του Αλέξανδρου Βλασσόπουλου από την αρχή έδειξε ποιος θα ήταν το αφεντικό στο ματς και στο 30′ προηγείτο με 3-0 .

Με σκόρερ των τριών τερμάτων τους Σταματέλο, Κρητικό και Φούντα οι φιλοξενούμενοι έβαλαν τις βάσεις για ένα εύκολο τρίποντο .

Στο 13’ο Σταματέλος με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ρίζου, και στο 28΄ ο Κρητικός με κεφαλιά μετά από σέντρα του Ορφανού έκανε το 0-2.

Στο 30΄ ανατροπή του Σταματέλου από τον Ρίζο και ο κ. Φραγκούλης έδειξε το σημείο του πέναλτι και τη δεύτερη κίτρινη κάρτα στον τερματοφύλακα του Ηρακλή. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Φούντας ο οποίος έκανε το 0-3.

Στο 44΄ ο Σταματέλος με ατομική ενέργεια και σουτ έκανε το 0-4 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο 55΄ ο Χότζας με πλασέ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-5, και στο 71΄ ο Σταματέλος με το τρίτο προσωπικό του γκολ στο ματς έκανε το 0-6.

Στη συνέχεια η ομάδα του Πάρη Ρακόπουλου μείωσε το σκορ σε 2-6 με γκολ των Λιόντου (79΄) και Πάνου (89΄), και στο 90΄ ο Χότζας με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-7.

Διαιτητής: Παύλος Φραγκούλης

Βοηθοί: Πάτσης-Μαζαράκης

Ηρακλής Αγίου Γεωργίου (Πάρης Ρακόπουλος): Ρίζος Α., Νίκας (56΄Πάνου), Suku, Βάσσιος, Σαλτογιάννης, Χρήστου Λ. (46΄Καρπούζος), Δημολίτσας, Σερέτης, Κίτσιος, Κολιός (56΄Λιόντος), Κιούρα (30΄Μούτας).

ΑΟ Καρυάς (Αλέξανδρος Βλασσόπουλος): Βενέτης (72΄Πέτκοφ), Φούντας (64΄Βλάχος), Gjolena, Ρεκατσίνας, Χαλκιόπουλος, Χότζας, Σταματέλος, Μεϊντάνης (46΄Γιαπλές), Ναζεράι, Ορφανός (58΄Κακουλαντωνάκης), Κρητικός.

Πηγή: sportime24.gr

Share This Post

Δείτε περισσότερα...