Νίκη Λευκάδας: Εκτός με τον αήττητο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ

Τον μέχρι στιγμής αήττητο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ αντιμετωπίζει η Νίκη Λευκάδας στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής της Α1 Μπάσκετ Γυναικών.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο Paok Sports Arena την Κυριακή 5/11 στις 14:00 και καλούμε τους Λευκαδίτες που διαμένουν στην συμπρωτεύουσα να έρθουν στο γήπεδο και να υποστηρίξουν την ομάδα μας.

Δουβίτσας: Ενέργεια στην άμυνα, συγκέντρωση στην επίθεση

Ο επικεφαλής προπονητής μας κ. Νίκος Δουβίτσας έκανε την ακόλουθη δήλωση στο nikilefkadaswbc.gr: «Μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στην έδρα του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ και θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι, αν θέλουμε να έχουμε πιθανότητες για ένα καλό αποτέλεσμα. Ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ είναι μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς, με καλό ρόστερ, με καλό προπονητικό team, που βρίσκεται σταθερά στο υψηλό επίπεδο της Α1.

Εμείς, με εξαίρεση κάποιους μικροτραυματισμούς, είμαστε σχετικά καλά και περιμένουμε να βγάλουμε πολλή ενέργεια στην άμυνα και συγκέντρωση στην επίθεση. Εύχομαι να πάνε όλα καλά και καλή επιτυχία στην ομάδα μας»

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Όλοι οι τελικοί και οι κυπελλούχοι – Δείτε τη “Χρυσή Βίβλος”

Η «Χρυσή Βίβλος» των τελικών κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας: 1981-82 ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ-Α.Ο.ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΟΥ 7-3 1982-83 ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ-ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ 0-2 1983-84 ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ 3-1 1984-85 ΚΕΡΑΥΝΟΣ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη τύπου του τελικού κυπέλλου(Photos)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Ένωσης, η προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου, με κύριο και μοναδικό θέμα της το τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας, που θα πραγματοποιηθεί