Πανλευκάδιος: “Έπεσε” όταν έμεινε με 10

Δεύτερη σερί ήττα για τον Πανλευκάδιο, που μετά την εντός έδρας ήττα από τον Μακεδονικό Φούφα, βρέθηκε στη Νότια Κέρκυρα για το ματς με την Α.Ε. Λευκίμμης. Ο περυσινός πρωταθλητής της ΕΠΣ Π-Λ δεν κινδύνευσε στο διάστημα όπου οι δύο ομάδες αγωνίζονταν με έντεκα ποδοσφαιριστές, ενώ μετά το 41′, όταν ο Γουριώτης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη, οι γηπεδούχοι απέκτησαν τα ηνία της αναμέτρησης και έφτασαν στο μοναδικό γκολ που τους χάρισε τη νίκη.

Οι παίκτες του Γιώργου Κατηφόρη πάλεψαν μετά το 55′ για να φτάσουν στο γκολ της ισοφάρισης, ωστόσο δεν μπόρεσαν να ξεπεράσουν το σημαντικό μειονέκτημα (δέκα εναντίον έντεκα) για να απειλήσουν άμεσα την αντίπαλη εστία.

Η Λευκίμμη απείλησε με τους Αναστασιάδη και Σαμουηλίδη στο 48′ και 51′ αντίστοιχα, ενώ στο 55′ ο Αναστασιάδης με κεφαλιά νίκησε τον Καραπιπέρη και πέτυχε το 1-0. Οι δύο τρεις καλές στιγμές που ακολούθησαν για τους γηπεδούχους δεν απέφεραν κάτι, ενώ ο Παλλευκάδιος από την πλευρά δεν κατόρθωσε να γίνει απειλητικός.

Α.Ε. ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ (Ι. Σφακιανάκης): Βαρέλης, Τσεβανέδης, Κομνηνάκης (74′ Γεωργοπάλης), Αναστασιάδης (64′ Γαστεράτος), Σαμουηλίδης (58′ Θεοδωράκης), Βασιλάκης, Μπονέρης (86′ Βούλγαρης), Κουλούρης, Ρογγότης, Στέρεφ, Μυρίλλας.

ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟΣ (Γ. Κατηφόρης): Καραπιπέρης, ΧΣ Κοκκόλης, Τσέλας (69′ Ασημακόπουλος), Βλάχος, Γουριώτης, Φλουδάς (80′ Κούτσικος), ΧΖ Κοκκόλης, Μουρεχίδης (69′ Δημητρίου), Κουμπής, Ντιμιτρόφ (82′ Αργυρός), Γκανάρας.

Lefkadaweb.gr – Γιώργος Δευτεραίος

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΡΘΡΑ

Ζητάει προσωπικό το Monato στο Κάθισμα(pics)

Άτομα για να στελεχωθεί το προσωπικό της καλοκαιρινής σεζόν, σε ένα ευχάριστο και ιδανικό περιβάλλον, ζητάει η επιχείρηση του ΜΟΝΑΤΟ στο ΚΑΘΙΣΜΑ. Οι ειδικότητες που