Νίκη Λευκάδας: Πρεμιέρα εντός με Εσπερίδες (15/10-13:00)

Τρίτη διαδοχική σεζόν στην Α1 και η πρώτη μας αντίπαλος είναι η ομάδα των Εσπερίδων Καλλιθέας που επανήλθε στην κορυφαία κατηγορία μετά από τρία χρόνια και η οποία κατά την προηγούμενη δεκαετία αποτέλεσε τη μεγάλη δύναμη του ελληνικού Μπάσκετ Γυναικών.

Μετά τον αναμενόμενο αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο Ελλάδας, η Νίκη Λευκάδας επικεντρώνει την προσοχή της στο πρωτάθλημα, που όπως όλα δείχνουν θα είναι ακόμα πιο ανταγωνιστικό φέτος στις θέσεις 2-11. Στόχος της ομάδας μας είναι να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα, απέναντι στην νέα ομάδα της Luna-Castro που πρόσφατα αποχώρησε από το Σωματείο μας.

«Ακόμα δεν είμαστε έτοιμοι αλλά κάθε μέρα γινόμαστε καλύτεροι. Η πρεμιέρα κρύβει εκπλήξεις και πρέπει να παρουσιαστούμε πολύ σοβαροί απέναντι σε μια ομάδα που δεν έχει να χάσει τίποτα όταν αγωνίζεται εκτός έδρας», δήλωσε στο nikilefkadaswbc.gr ο επικεφαλής προπονητής του Σωματείου Νίκος Δουβίτσας.

Δηλώσεις για την πρεμιέρα της Α1 παραχώρησαν στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube οι αθλήτριες Παναγιώτα Τσαμπούρη και Peyton Whitted.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...