Α΄ ΕΠΣ Π-Λ| ΑΟ Καρυάς – ΑΟ ΡΙΑ 3-0

Τρίποντο που αξίζει… πολλά ήταν αυτό που πήρε ο Α.Ο. Καρυάς με αντίπαλο τον Α.Ο. Ρία. Και πως να μην είναι τέτοιο όταν αυτό επιτρέπει στην ομάδα της ορεινής Λευκάδας να δείχνει την… πλάτη της στις υπόλοιπες ομάδες της κατηγορίας;

Στην Καρυά βλέπουν και ξαναβλέπουν την βαθμολογία της Α’ Κατηγορίας, αφού μετά από τρία ματς που συνοδεύτηκαν με ισάριθμες νίκες, απολαμβάνουν πλέον την μοναξιά της κορυφής στον βαθμολογικό πίνακα της μεγάλης κατηγορίας της ΕΠΛ Π-Λ. Ο Αλέξης Βλασσόπουλος και οι παίκτες του γνωρίζουν ότι χρειάζεται μεγάλο αγώνα για να μείνουν εκεί, ωστόσο ζουν την στιγμή και κάνουν όνειρα για το μέλλον, δείχνοντας πως όποιος θέλει να τους νικήσει, θα πρέπει να χύσει τόνους ιδρώτα.

Το εν λόγω ματς που είχε τεράστιο κίνητρο για τους παίκτες του Α.Ο.Κ. λόγω της αναμονής για την κατάληψη της κορυφής, “τελείωσε” νωρίς.

Ο Σταματέλος με σουτ στο 6′ και ο Γκολένα με προβολή στο 21′ πέτυχαν το 1-0 και 2-0 αντίστοιχα και μετέτρεψαν το υπόλοιπο ματς σε τυπική διαδικασία. Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε από τον Παπαδόπουλο στο 60′, σκορ που δεν άλλαξε στην συνέχεια, αφού οι γηπεδούχοι επέλεξαν να πάνε σε συντηρητικό παιχνίδι.

ΑΟ ΚΑΡΥΑΣ (Α. Βλασσόπουλος): Βενέτης, Φούντας (58′ Χ. Σάντας), Σ. Σάντας, Π. Χαλκιόπουλος (55′ Κρητικός), Ρεκατσίνας, Χαγιάννης, Μονόλιθος, Σταματέλος (75′ Ναζεράι), Γκολένα, Ορφανός, Παπαδόπουλος (64′ Σ. Χαλκιόπουλος).

Share This Post

Δείτε περισσότερα...