Α΄ ΕΠΣ Π-Λ: Φορτούνα Βαλανιδοράχης – Οδυσσέας Νυδριού 2-0

Την ήττα γνώρισε ο Οδυσσέας Νυδριού στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στην επιστροφή του στις μεγάλες κατηγορίες, από την Φορτούνα Βαλανιδοράχης με σκορ 2-0.

Ένα ημίχρονο, το πρώτο, αρκούσε για την Φορτούνα Βαλανιδοράχης για να βάλει τα θεμέλια της νίκης με 2-0 επί του Οδυσσέα Νυδριού.

Τα γκολ της ομάδας του Τάκη Κασκάνη πέτυχαν οι Πέτρος Νόνας και Παππάς.

Στο 80΄ ο Ευθυμίου είδε την κόκκινη κάρτα του Σπυράκου.

Διαιτητής: Σπυράκος

Βοηθοί: Γκαρτζονίκας-Κώτσης

Φορτούνα Βαλανιδοράχης (Τάκης Κασκάνης): Τσοβίλης, Νικολάου, Μήτος-Κώτσης Α., Παππάς, Νόνας, Σουπέ (89΄΄Βαββάς), Μήτος-Κώτσης Ι. (86΄Νικολάου), Ευθυμίου, Τζίμας, Κοντοδήμας, Τσεκούρας (64΄Νόνας Δ.).

Οδυσσέα Νυδριού (Χρήστος Βάνας): Κυριακίδης, Χοτζάι (23΄Πολίτης), Μανωλίτσης, Γεωργάκης (89΄Αργυρός), Παππάς, Καλογέρης, Ζουριδάκης (51΄Χρυσοβιτσάνος), Θειακός, Γαζής, Σταύρου, Καρτάνος (46΄Ταξιαρχιώτης).

πηγή κειμένου – φώτο: sportime24.gr

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24