Δουβίτσας: “Αυτή την στιγμή δείχνουμε ανέτοιμοι”

Δεν έμεινε ευχαριστημένος ο Νίκος Δουβίτσας, από την εικόνα που έδειξε η ομάδα στα δύο παιχνίδι στο Διεθνές τουρνουά που έγινε στη Λευκάδα.

Tο σχόλιό σας για το τουρνουά: “Παίξαμε δύο πολύ δυνατά φιλικά. Εμείς δείχνουμε-είμαστε ανέτοιμοι. Θα προσπαθήσουμε αυτή την εβδομάδα γιατί πλησιάζει ο καιρός για τα επίσημα. Θα προσπαθήσουμε αυτή την εβδομάδα λοιπόν να φτιάξουμε όσο μπορούμε την ομάδα καλύτερα, γιατί αυτή την στιγμή η ομάδα δείχνει τελείως ανέτοιμη. Έχουμε ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα στο επιθετικό κομμάτι, στο αμυντικό δείχνουμε σκληρή ομάδα, πρέπει και εκεί να βελτιωθούμε όμως. Στην επίθεση πρέπει να επικεντρωθούμε πάρα πολύ στις συνεργασίες, είμαστε πολύ κακοί, αλλά εντάξει έχουμε ένα ελαφρυντικό ότι αυτό ήταν, αν δεν κάνω λάθος, το 6ο μας διπλό αυτό μαζί με το σημερινό. Από εβδομάδα θα μπει και η Ντάνι Σπηλιώτης στην ομάδα και θα παίζουμε περισσότερα διπλά για να έχουμε καλύτερες συνεργασίες.”

Το σχόλιό σας για το κύπελλο με τον Ολυμπιακό: “Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που έχει ξεφύγει από τα Ελληνικά όρια. Εμείς αυτό που θα προσπαθήσουμε, δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουμε, είναι να κοντράρουμε τον Ολυμπιακό όσο μπορούμε, γιατί την επόμενη αγωνιστική, παίζουμε έναν αγώνα για εμάς πολύ σημαντικό εντός έδρας, με τις Εσπερίδες. Μας στενοχώρησε το γεγονός ότι παίζουμε με Ολυμπιακό, γιατί πέρυσι μας άρεσε που είμαστε στο Φάιναλ φορ, όμως μας αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση, καθώς θα παίξουμε με την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Θα έχει την ευκαιρία και ο κόσμος στη Λευκάδα να τον δεί δύο φορές.”

Share This Post

Δείτε περισσότερα...