Τσίκληρας: “Αυτά τα παιχνίδια γίνονται για να διοργθόσουμε τα λάθη μας”

Δηλώσεις στους δημοσιογράφους, έκανε ο προπονητής του Πανιωνίου, Άγγελος Τσίκληρας, που τόνισε ότι τα φιλικά είνια για να διορθόνουμε τα λάθη μας και για τον αν θα είναι πιο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα, ύστερα από την επιτυχία της Εθνικής το καλοκαίρι.

Για τις εντυπώσεις του από το τουρνουά: Είναι η δεύτερη φορά και συνεχόμενη που λαμβάνουμε μέρος στο τουρνουά στη Λευκάδα. Να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα για τη τιμή και την πρόσκληση που δεχθήκαμε. Ανταποκριθήκαμε αρκετά καλά, είμαστε σε στάδιο προετοιμασίας, όπως και όλες οι ομάδες.

Θέλουμε να διορθώσουμε πράγματα όσο γίνεται περισσότερα. Όσο αναφορά την δικιά μας την ομάδα, έχουμε να δουλέψουμε αρκετά πράγματα. είμαστε νέα ομάδα με καινούργια πρόσωπα μαζί μας. Θέλουμε να αποκτήσουμε χημεία και αυτοματισμούς. Όλα αυτά γίνονται μέσα από την προπόνηση. Όλα πήγαν καλά. Αυτά τα παιχνίδια για αυτό γίνονται , να δούμε τα λάθη μας και να διορθώσουμε πάνω σε αυτά.

Για το πρωτάθλημα και η επιτυχία της Εθνικής, θα βοηθήσει για να γίνει πιο ανταγωνιστικό: Θεωρώ πως ναι. Με την άποψη ότι υπάρχουν προκριματικά και το Νοέμβριο και το  Φλεβάρη. Υπάρχει το Παγκόσμιο το Σεπτέμβρη και όπως και αν το κάνουμε είναι κίνητρο για αρκετά παιδιά να προσπαθήσουν να επιδιώξουν μια κλήση στην Εθνική ομάδα για να απαρτίσουν την Εθνική. Θεωρώ ότι θα είναι αρκετά ανταγωνιστικό και με την προσθήκη των τριών ξένων, αλλά βλέπω ότι και οι ομάδες έχουν ενισχυθεί, όποτε θα είναι πάρα πολύ καλά τα πράγματα.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΡΘΡΑ

Ζητάει προσωπικό το Monato στο Κάθισμα(pics)

Άτομα για να στελεχωθεί το προσωπικό της καλοκαιρινής σεζόν, σε ένα ευχάριστο και ιδανικό περιβάλλον, ζητάει η επιχείρηση του ΜΟΝΑΤΟ στο ΚΑΘΙΣΜΑ. Οι ειδικότητες που