Λύμουρα: “Να έρθουν καινούργια παιδιά στο άθλημα”

Δηλώσεις στους δημοσιογράφους, έκανε η διεθνής με την Εθνική Ελλάδας γκαρντ του ΠΑΟΚ Κυάνα, Λολίτα Λύμουρα, που μίλησε για το τουρνούα, την Εθνική και για το πρωτάθλημα της Α1.

Οι εντυπώσεις από το τουρνούα: Ήταν ένα δυνατό τουρνουά και αυτό φάνηκε από τα σκορ σε όλα τα παιχνίδια, που έληξαν στο πόντο περίπου. Και ήταν πάρα πολύ κάλο για την προετοιμασία και συνεχίζουμε.

Θεωρείς μετά την επιτυχία της Εθνικής, το πρωτάθλημα θα είναι πιο ανταγωνιστικό και θα προσελκύσει περισσότερο κόσμο στο γήπεδο: Το εύχομαι αυτό και ελπίζω να έρθει περισσότερος κόσμος στο γήπεδο για να μην παίζουμε μεταξύ συγγενών και φίλων. Η επιτυχία της Εθνικής, θα είναι μεγαλύτερη επιτυχία, ώστε να φέρει καινούργια παιδιά στο άθλημα.

Από εκεί και πέρα για μένα ο Ολυμπιακό ήδη έχει πάρει το πρωτάθλημα. Αυτό είναι πολύ κακό για εμάς, αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Να του ευχηθώ και καλή επιτυχία και στο Ευρω καπ, αλλά από εκεί και πέρα όλες οι ομάδες πιστεύω ότι είναι ίσες και στόχος μας και του ΠΑΟΚ είναι να κάνουμε μια καλύτερη πορεία σε σχέση με πέρυσι, είναι η τετράδα.

Αν θα μπορούσε να αλλάξει κάτι για να γίνει πιο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα, με την εμπειρία σου, τι πιστεύεις πως είναι: Οι τρεις ξένες ναι με είναι καλό για το επίπεδο της Α1, αλλά για μένα, όπως χαίρομαι που βλέπω την Τσινέκε που είναι το μέλλον του γυναικείου μπάσκετ που παίζει στη Λευκάδα και έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, να φανούν από κάτω κορίτσια, ώστε να έχουν ενεργό ρόλο και οι “μικρές” να βγουν μπροστά.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη τύπου του τελικού κυπέλλου(Photos)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Ένωσης, η προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου, με κύριο και μοναδικό θέμα της το τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας, που θα πραγματοποιηθεί