ΕΠΣ Π-Λ| ΑΟ Καρυάς – Απόλλων Πάργας 3-1

Αν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, τότε στον Α.Ο. Καρυάς είναι δικαιολογημένη η αισιοδοξία για μια αξιομνημόνευτη πορεία στο πρωτάθλημα που μόλις ξεκίνησε. Το ματς της πρεμιέρας με τον Απόλλωνα Πάργας ολοκληρώθηκε με μια μεγαλοπρεπή νίκη για την ομάδα της ορεινής Λευκάδας, απέναντι σε έναν αντίπαλο που αναμένεται και φέτος να πλασαριστεί στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Οι παίκτες του Α.Ο.Κ. εφάρμοσαν σε μεγάλο βαθμό το πλάνο του προπονητή τους Αλέξη Βλασσόπουλου, ο οποίος πόνταρε πολλά στο επίπεδο ετοιμότητας του Απόλλωνα. Έτσι, με πυλώνα του παιχνιδιού τους την υπεροχή στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να πάρουν ένα σημαντικό τρίποντο που αποτελεί το καλύτερο ψυχολογικό ντοπάρισμα ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Στο μοιρασμένο ανάμεσα στις δύο ομάδες πρώτο ημίχρονο, ο Α.Ο.Κ. κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο 14′ με κεφαλιά του Σταματέλου (1-0). Ο Απόλλων αντέδρασε σχετικά γρήγορα και στο 25′ έφερε το ματς στα ίσα με σκόρερ τον Βέκιο (1-1).

Στο δεύτερο 45λεπτο οι γηπεδούχοι ανέλαβαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, βρέθηκαν πιο κοντά στην περιοχή της Πάργας και σε δύο περιπτώσεις παραβίασαν την εστία των φιλοξενούμενων φτάνοντας έτσι στο τελικό 3-1. Στο 72′ από πάσα του Κρητικού, ο Ορφανός πέρασε και τον Σκάρπο και σημείωσε το 2-1, ενώ στο 83′, με σκόρερ και πάλι τον νεοαπακτηθέντα μέσο, ο Α.Ο. Καρυάς ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-1 και “κλείδωσε” το πρώτο τρίποντο στο πρωτάθλημα.

ΑΟ ΚΑΡΥΑΣ (Α. Βλασσόπουλος): Βενέτης, Φούντας (Χ. Σάντας), Γούλας (78′ Χαγιάννης), Ρεκατσίνας, Μεϊντάνης, Βλάχος (67′ Π. Χαλκιόπουλος), Γκολένα, Σταματέλος, Μονόλιθος, Ορφανός, Παπαδόπουλος (56′ Κρητικός).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ (Γ. Μουστάκας): Σκάρπος, Ευαγγέλου, Μπιστιώλης, Σερίφης (75′ Κιζίρογλου), Γκόγκα, Ντίσιος, Παππάς, Βάσιος, Τσομπάι, Μηλιώνης, Βέκιος (67′ Ντάλλας).

πηγή: lefkadaweb.gr

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη τύπου του τελικού κυπέλλου(Photos)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Ένωσης, η προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου, με κύριο και μοναδικό θέμα της το τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας, που θα πραγματοποιηθεί