ΠΑΣ Πρέβεζας: Πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός

Τον καθιερωμένο αγιασμό για την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς πραγματοποίησε σήμερα Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου και ώρα 16:30 η ομάδα Πας Πρέβεζα στο Δημοτικό γήπεδο Πρέβεζας «Αθανασία Τσουμελέκα».

Στον αγιασμό παρευρέθηκαν οι ποδοσφαιριστές, ο Πρόεδρος της ομάδας κ. Γεώργιος Μπόκιας, μέλη από το Δ.Σ., ο προπονητής κ. Άγγελος Μπέκας, ο εντεταλμένος σύμβουλος της Περιφέρειας Ηπείρου για θέματα επικοινωνίας κ.Περικλής Βασιλάκης και ο εντεταλμένος σύμβουλος του Δήμου Πρέβεζας για θέματα αθλητισμού κ. Γεράσιμος Ντίτσος.

Τον αγιασμό πραγματοποίησε ο πάτερ Γεώργιος.

Μετά τον αγιασμό τον λόγο είχαν ο Πρόεδρος του Πας Πρέβεζα κ. Γεώργιος Μπόκιας, ο εντεταλμένος σύμβουλος της Περιφέρειας Ηπείρου για θέματα επικοινωνίας κ. Περικλής Βασιλάκης και ο εντεταλμένος σύμβουλος του Δήμου Πρέβεζας για θέματα αθλητισμού Γεράσιμος Ντίτσος, ενώ μετά το πέρας των ομιλιών η ομάδα του Πας Πρέβεζα συνέχισε την προπόνηση της.

 

 

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24