Πανλευκάδιος| Κατηφόρης:”Το αφιερώνω στα παιδιά που έφεραν τον Πανλευκάδιο εδώ που είναι”

Δηλώσεις για την κατάκτηση του σουπερ καπ, έκανε ο προπονητής του Πανλευκάδιου, Γιώργος Κατηφόρης, που εστίασε στο γεγονός ότι η ομάδα του ήταν πιο έτοιμη. Ότι αυτή η νίκη θα δώσει ψυχολογική ώθηση για την συνέχεια. Ενώ, το αφιέρωσε στα παιδιά που έφεραν τον Πανλευκάδιο εκεί που είναι σήμερα.

Πιο αναλυτικά:

Που πιστεύετε ότι κρίθηκε το παιχνίδι: “Κρίθηκε στο ότι είμαστε πιο έτοιμη ομάδα εμείς, έχουμε ξεκινήσει πιο νωρίς προετοιμασία. Ο Απόλλων Πάργας ήταν ανέτοιμος. Παρόλα αυτά ο τελικός είναι τελικός. Πάντα κρίνεται στις λεπτομέρειες. Και οι δύο ομάδες θέλουν να κερδίσουν το έπαθλο, γιατί είναι ένα παιχνίδι και τα δίνουν όλα. Ευτυχώς καταφέραμε και βάλαμε ένα γκολ και πήραμε το κύπελλο.”

Πόσο σημαντικό είναι αυτό το κύπελλο, για τη συνέχεια, για την ψυχολογία των παιδιών και για το πρωτάθλημα: “Ακριβώς για την ψυχολογία. Είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι. Είναι ένα κύπελλο. Θα μας δώσει και ψυχολογία να συνεχίσουμε γιατί το πρωτάθλημα πήγε μια εβδομάδα παραπίσω και έχει κρατήσει πολύ η προετοιμασία. Μας δίνει έτσι ψυχολογία και ώθηση να συνεχίσουμε την προετοιμασία μας.”

Που το αφιερώνεις: “Σε όλο το κόσμο στον Πανλευκάδιο και στα ίδια τα παιδιά που αγωνίζονται στο Πανλευκάδιο τα τελευταία 2-3 χρόνια και έχουν φέρει τον Πανλευκάδιο εκεί που είναι”

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΡΘΡΑ

Ζητάει προσωπικό το Monato στο Κάθισμα(pics)

Άτομα για να στελεχωθεί το προσωπικό της καλοκαιρινής σεζόν, σε ένα ευχάριστο και ιδανικό περιβάλλον, ζητάει η επιχείρηση του ΜΟΝΑΤΟ στο ΚΑΘΙΣΜΑ. Οι ειδικότητες που