Απόφαση να γίνει το μπαράζ από την ΕΠΟ

Δεκτή έγινε η προσφυγή της Δόξας Δράμας από το Διαιτητικό Δικαστήριο.

Τη διεξαγωγή μπαράζ ανόδου για την κάλυψη της 18ης θέσης στη Football League διέταξε με απόφασή του το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, εξαφανίζοντας την απόφαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων για ματαίωση του αγώνα. Βάσει της απόφασης, αναμένεται να οριστεί νέα ημερομηνία για τη διεξαγωγή του αγώνα μπαράζ ανάμεσα σε Δόξα Δράμας και ΑΕ Καραϊσκάκης, όπου θα διεκδικήσουν την κενή θέση στη Football League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Κατά την τελευταία του συνεδρίαση το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου αποφάσισε να δεχτεί τυπικά και κατ’ ουσίαν την προσφυγή του σωματείου Δόξα Δράμας.

Εξαφάνισε την προσβαλλομένη υπ΄ αριθμ. 2/28.8.2017 απόφαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ, με την οποία ματαιώθηκε ο ορισθείς για τις 29.8.2017 με απόφαση της ΕΠΟ 23814/2017 της 25ης -8-2017 αγώνας κατάταξης μεταξύ της αιτούσας και της ΑΕ Καραϊσκάκης, ώστε να διαταχθεί από τα αρμόδια όργανα της ΕΠΟ άμεσα νέος αγώνας κατάταξης μεταξύ των ανωτέρω ομάδων, προκειμένου να καλυφθεί το υφιστάμενο κενό της 18ης θέσης της Β΄ Εθνικής».

πηγή: sportime24.gr

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΡΘΡΑ

Ζητάει προσωπικό το Monato στο Κάθισμα(pics)

Άτομα για να στελεχωθεί το προσωπικό της καλοκαιρινής σεζόν, σε ένα ευχάριστο και ιδανικό περιβάλλον, ζητάει η επιχείρηση του ΜΟΝΑΤΟ στο ΚΑΘΙΣΜΑ. Οι ειδικότητες που