Δόξα Λευκάδας: Πρώτη προπόνηση στη Λευκάδα (photos)

Την πρώτη της προπόνηση έκανε στο κλειστό της Λευκάδας, το απόγευμα της Δευτέρας η Δόξα Λευκάδας, καθώς επέστρεψε από το Μέτσοβο, όπου από τις 21 Αυγούστου η αποστολή της ομάδα έκανε το πρώτο στάδιο της προετοιμασία της.

Έτσι, μετά το διήμερο ρεπό που τους είχε δώσει ο Λευτέρης Χατζηκυριακίδης, οι παίχτες ήταν άπαντες παρόντες στις 6 στο κλειστό, όπου και έκαναν την πρώτη τους προπόνηση επί Λευκαδίτικου εδάφους. Εκεί και ο αρχηγός, Δημήτρης Τσαλδάρης, όπου ανανέωσε χθες με την Δόξα Λευκάδας.

Μαζί με τον προπονητή της ομάδας, Λευτέρης Χατζηκυριακίδη, ήταν και οι βοηθοί του, ο Κώστας Κατωπόδης, από το Παγκράτι και ο γνωστός σε όλους μας, Θεοδώσης Βαφειάς, που ήταν και πέρυσι γυμναστής.

Από παίχτες, εκτός του αρχηγού Δημήτρη Τσαλδάρη, ήταν ο Κώστας Καμπουρίδης(ΠΑΟΚ) που αναμένεται να ανακονωθεί. Ο Λευκαδίτης, Μιχάλης Σταματέλος που τελείωσε τις σπουδές του στην Κομοτηνή και έπαιζε ΓΑΣ Κομοτηνής και ΑΕ Κομοτηνής. Ο Λετονός σέντερ, Ντέιβις Ροζίτις. Οι νεαροί, Χριστόφορος Κελεσίδης και Ευάγγελος Μπέμπης. Ο Αλέξανδρος Ράπτης, που την περυσινή σεζόν ήταν στον Δούκα. Από το Φάρο Κερατσινίου ο Νίκος Λιακόπουλος και Νίκος Αγγελόπουλος. Ο γνωστός από παλαιότερη θητεία στη Λευκάδα, Ανδρέας Πετρόπουλος. Τον Δημήτρη Καλαμπάκα από τους Μαχητές Δόξας Πευκών και ο Βαγγέλης Τζόλος που πέρυσι ήταν στην Κύμη.


Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανακοίνωση του Ερμή Καναλίου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο Ερμής Καναλιού θέλει να συγχαρεί την ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας και τον Πρόεδρο ΚΆρτσακλα Θωμά για την άριστη διοργάνωση του πρωταθλήματος!!!Επίσης πολλά συγχαρητήρια για την