Γ΄ Εθνική: Επικράτησε 3-2 ο Θεσπρωτός της ΑΕ Καραϊσκάκης

Το “πλατανόφυλλο” σημείωσε δύο τέρματα στο πρώτο ημίωρο της συνάντησης, με τους Γώγο, έπειτα από ασίστ του Μπίκα και Βασίλη Κωνσταντίνου, μετά από υπέροχο ένα-δύο με τον Γώγο (2-0 σκορ ημιχρόνου). Ο Μπίκας στην επανάληψη έκανε το 3-1, εκμεταλλευόμενος τη σέντρα του Πέντσα από τα αριστερά. Μείωσαν δύο φορές οι φιλοξενούμενοι με τους Ευαγγέλου σε 2-1 και Βασ. Κωνσταντίνου (αυτογκόλ) για το τελικό 3-2.

Θεσπρωτός (Μουρούτης): Παππάς, Βαγγ. Κωνσταντίνου, Λαγός, Καρβούνης, Πάνος, Μπλέτσας, Βασ. Κωνσταντίνου, Ευθυμίου, Γώγος, Μπίκας, Πέντσας. Έπαιξαν και οι Κατσέλης Γ., Κατσέλης Γ., Μαχμούτ, Νικολάου, Φούντζουλας, Παπαδιώτης.

ΑΕ Καραϊσκάκης(Ζώης): Ραχιώτης, Παπανίκου, Φίλιος, Αβραμίδης, Παπαρούνης, Κόλλινς, Ασπροποταμίτης, Γούλας, Παππάς, Γκεκγκα, Τσάκαλος. Έπαιξαν και οι: Σιαράβας, Καψάλης, Ζδράβος, Χούσος, Ευαγγέλου, Κυριάκης, Μιχάλης, Μαργώνης, Γυφτοκώστας.

Δείτε το βίντεο με τα γκολ της φιλικής αναμέτρησης:

Πηγή: theball.gr

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανακοίνωση του Ερμή Καναλίου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο Ερμής Καναλιού θέλει να συγχαρεί την ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας και τον Πρόεδρο ΚΆρτσακλα Θωμά για την άριστη διοργάνωση του πρωταθλήματος!!!Επίσης πολλά συγχαρητήρια για την