ΕΠΣ Π-Λ: Ισόπαλοι 1-1 Οδυσσέας Νυδριου και ΑΟ Πλαγιάς

Ισόπαλοι με σκορ 1-1 ήρθαν στο φιλικό που έδωσαν Οδυσσέας Νυδριού και ΑΟ Πλαγιάς, στην έδρα της δεύτερης, με το παιχνίδι να γίνεται στα πλαίσια της προετοιμασίας και των δύο ομάδων για την νέα σεζόν.

Σε γενικές γραμμές το παιχνίδι ήταν πάρα πολύ καλό με αρκετές φάσεις με τον Οδυσσέα να έχει και δοκάρι στο πρώτο μέρος με τον Σταύρου. Στην επανάληψη η ομάδα του κ. Βάννα προηγήθηκε με τον Γιάννη Καρτάνο, όμως προς το τέλος του παιχνιδιού, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Δημήτρη Φερεντίνο.

Αυτό ήταν το δεύτερο φιλικό τεστ του Οδυσσέα Νυδριού, καθώς στο πρώτο που έγινε με την Καρυά το Σάββατο, σε προπονητικού χαρακτήρα, ηττήθηκε μεν με 5-1, αλλά όσο έπαιζαν οι βασικοί το σκορ ήταν 1-0 που είχε διαμορφωσει ο Καλογερής με απευθείας χτύπημα φάουλ. Ενώ, μόνο όταν μπήκαν οι “μικροί” του κ. Βάννα στο τελευταίο 15λεπτο, το σκορ πήρε μεγάλες διαστάσεις και ξέφυγε.

Αντίθετα, η ομάδα της Πλαγιάς, του κ. Βασιλειάδη, έχει πιο πολλές μέρες προετοιμασίας και πιο πολλά φιλικά στα πόδια της.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γ’ Εθνική: Οι διαιτητές της 33ης αγωνιστικής

Ανακοινώθηκαν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι διαιτητές που θα διευθύνουν τα παιχνίδια της 33ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας. Δείτε ΕΔΩ τους ορισμούς.