Πανλευκάδιος| Κατηφόρης: “Οικογένεις, δημιουργία, ομάδα ο Πανλευκάδιος”

Επικοινωνία με τον προπονητή του Πανλευκάδιου κ. Γιώργο Κατηφόρη είχε το GoSports.gr και ο Βασίλης Κούρκουλας όπου συνομίλησε με τον Λευκαδίτη τεχνικό για τους στόχους της ομάδας αλλά και την φετινή παρθενική συμμετοχή στην ΄Γ Εθνική κατηγορία. O κ. Κατηφόρης σχολίασε και το Λευκαδίτικο ποδόσφαιρο αλλά από την συζήτηση δεν έμεινε απέξω και ο Πας Πρέβεζα όπου το Σάββατο 26/08 διεξήχθη φιλική αναμέτρηση όπως μπορείτε να δείτε ΕΔΩ.

Βασίλης Κούρκουλας: Τα τελευταία χρόνια σας βλέπουμε στο τιμόνι της ομάδας του Πανλευκάδιου. Η διοίκηση σας στηρίζει και εσείς καταφέρατε τον πρώτο και βασικό στόχο της ομάδας που ήταν η άνοδος στη Γ Εθνική. Ποιοι είναι οι στόχοι για τη συνέχεια?

Γιώργος Κατηφόρης: «Είμαι προπονητής στο Πανλευκάδιο για έβδομη χρόνια… Στόχος από την αρχή ήταν φτιάξουμε μια υγιής ομάδα που θα ήταν έτοιμη θα διεκδικούσε το κάτι παραπάνω . Έναν οργανισμό που από τα τμήματα υποδομής έως την πρώτη ομάδα θα λειτουργούν σωστά… Ως επιστέγασμα αυτής της προσπάθειας ήταν και η άνοδος στη Γ Εθνική…»

Βασίλης Κούρκουλας: Τι μεταγραφές κάνατε και πόσο πιστεύετε αυτές θα βοηθήσουν την πορεία της ομάδας?

Γιώργος Κατηφόρης: «Οι μεταγραφές που κάναμε μέχρι τώρα είναι κυρίως νέα παιδιά με ταλέντο και όρεξη .Δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη το ρόστερ καθώς θέλουμε 1-2 έμπειρους παίχτες να μας βοηθήσουν».

Βασίλης Κούρκουλας: Ποια είναι τα προγραμματισμένα φιλικά της ομάδας?

Γιώργος Κατηφόρης: «Έως τώρα έχουμε παίξει με κ20 Παναιτωλικού, ΑΕ Καραϊσκάκη , Αστέρα Παραποτάμου, Καναλάκι και Πρέβεζα. Έχουμε να παίξουμε ακόμη στις 30/8 με Νέο Αμφίλοχο και 2/9 με Λούρο…»

Βασίλης Κούρκουλας: Η Λευκάδα φέτος αντιπροσωπεύεται από 2 ομάδες στην Γ Εθνική και μάλιστα ο Τηλυκράτης πέρυσι είχε μια αξιόλογη πορεία. Πιστεύετε ότι είναι θέμα υποδομών, οικονομικής κατάστασης ή εμπειρίας?

Γιώργος Κατηφόρης: «Περισσότερο νομίζω πως είναι το μεράκι και μεγάλη προσπάθεια , οικονομική και μη που καταβάλλουν κάποιοι άνθρωποι από την τοπική κοινωνία…»

Βασίλης Κούρκουλας:  Ο ΠΑΣ Πρέβεζα κάνει φέτος μια αξιόλογη προσπάθεια να επιστρέψει και να πρωταγωνιστήσει, πώς είδατε την ομάδα στο μεταξύ σας φιλικό αγώνα?

Γιώργος Κατηφόρης: «Ο Πας Πρέβεζα είναι μια από τις ιστορικότερες ομάδες της περιοχής και η θέση της είναι να βρίσκεται στις παραπάνω κατηγορίες. Αυτό που είδα στο μεταξύ μας παιχνίδι είναι ότι στην ομάδα γίνεται καλή δουλειά , υπάρχει το ανάλογο φέτος υλικό , καθώς και κάποιοι εμπειρίες παίχτες , και είναι στο σωστό δρόμο για να πετύχει τους στόχους της.»

Βασίλης Κούρκουλας: Ποια είναι η προπονητική σας εμπειρία πριν αναλάβετε την ομάδα του Πανλευκάδιου?

Γιώργος Κατηφόρης: «Καταρχήν είμαι Γυμναστής και υπήρξα πριν το Πανλευκάδιο προπονητής στην ακαδημία του Ολυμπιακού στη Λευκάδα. Στον Τηλυκράτη Λευκάδας δυο χρονιές στην Δ Εθνική και στον Οδυσσέα Νυδριού ξανά στην Δ Εθνική…»

Βασίλης Κούρκουλας: Πείτε μας τέλος με 3 λέξεις τι σημαίνει για εσάς Πανλευκάδιος?

Γιώργος Κατηφόρης: «Οικογένεια , δημιουργία, ομάδα…»

«Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον που δείχνετε και τη βοήθεια που δίνετε στο ποδόσφαιρο της περιοχής…»

Εμείς ως GoSports.gr ευχόμαστε στον κ. Γιώργο Κατηφόρη, στο Δ.Σ. της ομαδας και στους παίχτες του Πανλευκάδιου μια καλή αγωνιστική χρονιά με επιτυχίες και χωρίς τραυματισμούς.

Πηγή: Gosports.gr

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΡΘΡΑ

Ζητάει προσωπικό το Monato στο Κάθισμα(pics)

Άτομα για να στελεχωθεί το προσωπικό της καλοκαιρινής σεζόν, σε ένα ευχάριστο και ιδανικό περιβάλλον, ζητάει η επιχείρηση του ΜΟΝΑΤΟ στο ΚΑΘΙΣΜΑ. Οι ειδικότητες που