Νίκη Λευκάδας: Η “πρώτη” των κοριτσιών (Photos)

Ξεκίνησε η προετοιμασία της Νίκης Λευκάδας για τη σεζόν 2017-18, όπου θα βρει τα κορίτσια του Νίκου Δουβίτσα με ένα ανανεωμένο ρόστερ από ότι είχαμε συνηθίσει μέχρι σήμερα, καθώς έγιναν ριζικές αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας.

Στην σημερινή πρώτη προπόνηση το παρών έδωσαν όλα τα νέα αποκτήματα εκτός από τις τρεις ξένες τις ομάδας, που αναμένονται στη Λευκάδας σε δύο εβδομάδες. Μάλιστα οι προπονήσεις θα είναι διπλές σε καθημερινή βάση.

Συγκεκριμένα, η πρώτη γνωριμία έγινε με τις 5 νέες μεταγραφές, Έλενα Τσινεκέ, Παναγιώτα Τσαμπούρη, Αναστασία Τσέρου, Μαρία Κοντογιώργο και Ντάνι Σπηλιώτης. Ενώ, από τις παλιές ήταν οι μικρές Παναγιώτα Αρώνη, Μικαέλα Μπάρκα, Μαρία Λιβιτσάνου και οι Δήμητρα Τελίδου με την Αθανασία Μπάρκα.

Μετά τις καθιερωμένες ομιλίες, από  του προπονητές και τους ανθρώπους της διοίκησης, που κράτησαν 10 λεπτά από την προγραμματισμένή ώρα του πρώτου ραντεβού, στην συνέχεια τα κορίτσαι ανέλαβε ο Θωμάς Ζαβιτσάνος, ο νέος βοηθός του κ. Δουβίτσα, που έδωσε το έναυσμα της προετοιμασίας.

Περίπου 2 ώρες κράτησε η πρώτη προπόνηση, όπου τα κορίτσια πήραν μια πρώτη γεύση της συνέχειας, ενώ σε γιενικές γραμμές ήταν ένα δυνατό πρώτο δίωρο προπόνησης.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΡΘΡΑ

Ζητάει προσωπικό το Monato στο Κάθισμα(pics)

Άτομα για να στελεχωθεί το προσωπικό της καλοκαιρινής σεζόν, σε ένα ευχάριστο και ιδανικό περιβάλλον, ζητάει η επιχείρηση του ΜΟΝΑΤΟ στο ΚΑΘΙΣΜΑ. Οι ειδικότητες που