Πανλευκάδιος: Φιλική επικράτηση με 1-0 επί του Καναλακίου

Εντός έδρας φιλική νίκη για τον Πανλευκάδιο, με σκορ 1-0 επί του Αχέρων Καναλακίου, στο πρώτο φιλικό παιχνίδι της ομάδας του Γιώργου Κατηφόρη εντός έδρας. Ο κόουτς του Πανλευκάδιου συνεχίζει ακόμη της δοκιμές παιχτών και πάλι σήμερα, παρά τις απουσίες που είχε χρησιμοποίησε όλους τους παίχτες που είχε στην διάθεσή του.

Οι γηπεδούχοι έδειξαν ορεξάτοι από το πρώτο σφύριγμα του διαιτητή και δημιουργούσαν επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά από τα καρέ του Καναλακίου, άλλες φορές με επιτυχία άλλες όχι. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης, πέτυχε στο 35 του παιχνιδιού, ο Άνι Νέτο με κοντινό πλασέ ύστερα από ωραία προσπάθεια του Πέτρου Αργυρού.

Στην επανάληψη ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε. Οι δύο προπονητές δοκίμασαν διάφορα σχήματα. Έκαναν πολλές αλλαγές, χρησιμοποίησαν όλους τους παίχτες που είχαν στην διάθεσή τους, ενώ το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του αγώνα.

Πανλευκάδιος(Κατηφόρης): Καραπιπέρης, Τριάντος, Βλάχος, Κουμπής, Γκανάρας, Μιλόγεβιτς, Μουρεχίδης, Καταγής, Αργυρός, Καρελής, Νέτο.

Έπαιξαν επίσης οι: Στεριώτης, Κούτσικος, Κολοβός, Δημητρίου, Ιορδανίδης, Κτενάς, Κολιάκης, Παπαδόπουλος, Θεοχάρης, Θεριανός, Τσιάβος, Ντεμάι, Κατωπόδης.

Αχ.Καναλακίου(Τζήμας): Παπαγεωργίου, Ντουτζιάρης, Τζήμας, Μουζεκιάρι, Μπουρνάς, Λουκούμης, Ζήσης, Χουτσούκης, Μπρούσος, Ελέζι, Νάτσης.

Έπαιξαν επίσης οι: Τζαφέρης, Λιάσκος, Κόκκαλης, Παππάς, Μπιρμπιλάι, Μπαϊκια, Τσούτης, Γεωργίου

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανακοίνωση του Ερμή Καναλίου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο Ερμής Καναλιού θέλει να συγχαρεί την ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας και τον Πρόεδρο ΚΆρτσακλα Θωμά για την άριστη διοργάνωση του πρωταθλήματος!!!Επίσης πολλά συγχαρητήρια για την