Νίκη Λευκάδας: ΟΡΙΣΤΙΚΟ ολοκληρώθηκε το ΜΠΑΜ με την Έλενα Τσινεκέ

Ολοκληρώθηκε το ΜΠΑΜ με την ανακοίνωση της Έλενας Τσινέκε από τη Νίκη Λευκάδας και το “next big thing” του γυναικείου μπάσκετ, θα είναι κάτοικος Λευκάδας την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Πρόκειτε για μια σπουδαία μεταγραφή με την παίχτρια της Νίκης Λευκάδας πλέον, να κάνει πράγματα και θαύματα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U18 Νεανίδων.

Σύμφωνα με πληροφορίες η μεταγραφή ολοκληρώθηκε με προσωπικές ενέργειες της Προέδρου της Νίκης Λευκάδας, Γεωργίας Λάζαρη, που ήταν ενήμερη και παρών στις διαπραγματεύσεις της υπόθεση “Τσινεκέ”, από την αρχή της.

Η ανακοίνωση:

Το Δ.Σ. του Α.Σ. ΝΙΚΗ Λευκάδας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την αθλήτρια Έλενα Τσινέκε.

Η 18χρονη γκαρντ είναι διεθνής με τις «μικρές» Εθνικές Ομάδες και στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νεανίδων αναδείχθηκε δεύτερη σκόρερ της διοργάνωσης με 21,1 πόντους κατά μέσο όρο ανά αγώνα. Αθλήτρια του Άρη Θεσσαλονίκης τα τελευταία τέσσερα χρόνια και πιο πριν στον Αίαντα Ευόσμου, έχει διακριθεί σε πολλά πανελλήνια πρωταθλήματα μικρών ηλικιών. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε και στην Γυναικεία Ομάδα του Άρη έχοντας εκπληκτικά στατιστικά με 9,5 πόντους ανά αγώνα!!! Θεωρείται στη χώρα μας το μεγαλύτερο μπασκετικό ταλέντο της γενιάς της!

Στις πρώτες της δηλώσεις ως αθλήτρια της Νίκης Λευκάδας η Έλενα Τσινέκε δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα αγωνίζομαι στην Νίκη Λευκάδας, η οποία μάλιστα την περσινή χρονιά συμμετείχε στο Final Four του Κυπέλλου Ελλάδας. Εύχομαι να έχουμε μια καλή αγωνιστική χρονιά, με υγεία πάνω από όλα και με σκληρή δουλειά να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Θέλουμε να έχουμε δίπλα μας τον κόσμο της Λευκάδας που είναι πολύ σημαντικός για εμάς»

Έλενα καλώς όρισες!

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΡΘΡΑ

Ζητάει προσωπικό το Monato στο Κάθισμα(pics)

Άτομα για να στελεχωθεί το προσωπικό της καλοκαιρινής σεζόν, σε ένα ευχάριστο και ιδανικό περιβάλλον, ζητάει η επιχείρηση του ΜΟΝΑΤΟ στο ΚΑΘΙΣΜΑ. Οι ειδικότητες που