ΕΠΣ Π-Λ: Ενισχύθηκε με Δάρδα το Κανάλι – Φιλικό με Πλαγιά

Μεταγραφή έκπληξη για τον Ερμή Καναλίου, καθώς απέκτησε τον Τάσο Δάρδα, ενώ ταυτόχρονα έχει κλειστεί και φιλικό προετοιμασίας το Σάββατο 26/8 με την Πλαγιά, στην έδρα της ομάδας από την Αιτ/νία.

Υψηλούς στόχους έχει θέσει φέτος το Δ.Σ. του Ερμή Καναλίου όπου τόσο με την απόκτηση του αρτινού τεχνικού Δημήτρη Θώδη αλλά και παιχτών έχει ανεβάσει τον πήχη ψηλά και όπως μάθαμε σήμερα προχώρησε και σε άλλη μια απόκτηση παίχτη όπου με την τεχνική του θα βοηθήσει την ομάδα να πιάσει τους στόχους της.

Η καινούργια απόκτηση είναι ο 27χρονος μέσος Τάσος Δάρδας όπου η μεταγραφή έγινε από την ομάδα του Σκουφά Κομποτίου.

Φιλικό θα πραγματοποιήσουν το Σάββατο 26/08/17 και ώρα 18:00 στο Δημοτικό Στάδιο Πλαγιάς οι ομάδες Α.Ο. Πλαγιάς και Ερμής Καναλίου, στο πλαίσιο προετοιμασίας για την έναρξη του πρωταθλήματος 2017-2018 της ΕΠΣ Πρέβεζας- Λευκάδας.

Στα τιμόνια των ομάδων θα βρίσκονται για φέτος ο κ. Θωμάς Βασιλειάδης για τον Α.Ο. Πλαγιάς και στον Ερμή Καναλίου ο κ. Δημήτρης Θώδης.

Πηγή κειμένου: gosports.gr – φωτο artagoal.gr

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΡΘΡΑ

Ζητάει προσωπικό το Monato στο Κάθισμα(pics)

Άτομα για να στελεχωθεί το προσωπικό της καλοκαιρινής σεζόν, σε ένα ευχάριστο και ιδανικό περιβάλλον, ζητάει η επιχείρηση του ΜΟΝΑΤΟ στο ΚΑΘΙΣΜΑ. Οι ειδικότητες που